Yarı Çinli yarı İtalyan SWM iki yeni otomobil modeli ile Türkiye’ye giriyor!

İtalyan kökenli Çinli otomobil firması SWM, özellikleri ve fiyatı ile dikkatleri üzerine toplayan G01 ve G01F modellerini Türkiye’de satışa çıkardı.

Güncelleme:

İtalyan kökenli Çinli otomobil firması SWM, özellikleri ve fiyatı ile dikkatleri üzerine toplayan G01 ve G01F modellerini Türkiye’de satışa çıkardı. 50 yıl önce İtalya’da oluşturulan ve şu anda Çinli Shineray Group bünyesindeki SWM, ülkemizde’de iki yeni SUV modelini satışa çıkararak otomobil pazarına giriş yaptı. SWM G01 ve G01F özellikleri ile fiyatı karşınızda!

SWM G01 ve G01F otomobillerin özellikleri ve fiyatı!

Çin’de ön planda olan ve gelişimini hızlıca büyüten otomotiv üreticilerinden Shineray Group bünyesinde olan SWM, ülkemizde’de iki yeni SUV aracı ile pazara giriş sağladı. ATMO grubunca temsil edilen İtalyan otomobil üreticisi, C-SUV segmentinde olan ve fiyat, performans dengesi ile dikkatleri üzerine çeken SWM G01 ve G01F modellerini satışa çıkardı.

Yarı Çinli yarı İtalyan SWM iki yeni otomobil modeli ile Türkiye’ye giriyor! resim: 0

SWM 2024 yılının ilk çeyreğinde de ürün gamını, 3’ü SUV ve 1’i de ticari araç olmak üzere 4 yeni araç modeli ile geniş hale getirecek. İlk süreçte İstanbul ve Ankara’daki satış ve satış sonrası noktalarında hizmete başlayacak firma, SUV modellerinde ülkemize özel olarak üretimi sağlanmış 5 yıl ya da 150 bin km garanti ile satışa çıkarıyor.

922 bin TL’den başlayan fiyatları ile satışa çıkarılan SWM araç modelleri, geniş iç mekanı ve güçlü motoru ile hem ailesi ile beraber seyahate çıkmayı isteyenlere hem de dinamik olarak sürüş keyfinde bulunmak isteyen tüketicilere göre hitap ediyor. Firmanın aynı zamanda 2024 yılının sonuna dek 12 farklı şehirlerde toplamda 14 bayinin açılmasının planladığı söyleniyor.

Etiketler Haber Otomobil
Yorumlar
Kalan Karakter 800