Yağmurda kalan Tesla’dan kötü haber! Binlerce dolar masraf çıkardı

Tesla marka otomobillerinizi yağmur altında bırakıyorsanız artık bir kere daha düşünmelisiniz. Çünkü bu otomobil yağmurda kaldı ve sahibine tam 20 bin dolar masraf çıkardı.

Tesla marka otomobillerinizi yağmur altında bırakıyorsanız artık bir kere daha düşünmelisiniz. Çünkü bu otomobil yağmurda kaldı ve sahibine tam 20 bin dolar masraf çıkardı.

Elektrikli otomobil çağında yaşadığımız bu dönemlerde Tesla, elektrikli otomobillerin başını çekiyor. Her geçen gün yeni bir durum ile karşılaşan bu otomobillerde genel olarak teknolojik gelişmelerin bolluğu da dikkatlerden kaçmıyor. Ancak bu sefer ki haberimiz biraz canınızı sıkabilir.

Tesla sahibiyseniz dikkat etmeniz gereken bir nokta var. Arabanızı sakın yağmur altında bırakmayın. Çünkü yurtdışında yaşayan bir Tesla sahibi arabasını yağmur altında bıraktı ve tam 20 bin dolar masraf ile karşılaştı. Neredeyse otomobilin yarı fiyatı kadar bir tamir ücreti ile karşılaşan bu kişi adeta sosyal medyayı salladı. Çünkü Tesla’nın bataryası masraf görmüştü ve bunun tamiri tam 20 bin dolar oldu.

Batarya masrafı 20 bin dolar

Elektrikli otomobillerin en pahalı parçası bildiğiniz üzere bataryası. Keşke arabaya b ir şey olsa da bataryaya olmasa diyebileceğiniz bir yer yani. İşte bu noktada bataryanın yağmur altında kalmasından bir süre sonra sorunlar yaşattığını gözlemleyen kişi onu servise götürdü.

Servisten arabasını almaya gittiğinde ise büyük bir şok yaşadı. Çünkü bu ona tam 20 bin dolara mal olmuştu. Kişi sadece 500 – 1000 dolar arasında bir masraf beklerken karşısına böyle bir masrafın çıkmasına elbette çok şaşırdı. 2019 yıllarında 5 – 7 bin dolar arasında olan batarya değişimi böylece yakın zamanda 20 bin dolar seviyelerine kadar çıkmış görünüyor.

Etiketler Tesla Otomobil
Yorumlar
Kalan Karakter 800