Volkswagen'den çiftçilere özel yeni araba modeli

Dünya markası Volkswagen, çiftçilere özel aracını duyurdu. Volkswagen’in en sevilen modeli olan Poloyu, artık tarlada da göreceğiz. İşte detaylar…

Güncelleme:

Otomotiv sektörü her geçen gün yeni teknolojiyle kendine has sektör olmaya devam ediyor. Her yeni modelle birlikte vatandaşın sorunlarına çözüm odaklı üretilen otomobiller artmaya devam ediyor. Son olarak sevilen otomobil markasından bir tanesi olan  Volkswagen  Polo çiftçilere özel aracını duyurdu. Araç yerden yüksek tasarımı ile dikkatleri üzerine çekerken römork bağlantısıyla da resmen çiftçilere özel bir üretim olarak karşımıza çıkıyor.

Zorlu şartlara özel otomobil olacak

Volkswagen, dünya çapında büyük bir hayran kitlesine sahip olan Polo modelinin 50. yılına özel olarak, çiftçilerin zorlu koşullarında yanında olacak yeni bir versiyonunu tanıttı: Volkswagen Polo Robust. Özel olarak geliştirilen bu model, özellikle çiftçilerin zorlu arazilerde ihtiyaç duyduğu şartlara göre üretilecek. Normal Polo modelinden farklı olarak Polo Robust, yerden yüksekliği artırılmış olarak üretilecek.

Çiftçilere özel üretilecek

Volkswagen Polo Robust, çiftçilerin günlük kullanımlarında karşılaşabilecekleri zorluklara dayanıklı olacak. Araç, temizliği kolay olan vinil döşeme koltuklara ve yine kolay temizlenebilen kauçuk paspaslar olacak. Bu detaylar, çiftçilerin araç içi temizliğini kolayca yapabilmesi için tasarlandı. Ayrıca, aracın römork bağlantı noktası bulunuyor; bu, çiftçilerin ekipman ya da mahsul taşıma ihtiyaçlarını karşılamaya yardımcı olacak şekilde üretildi.

84 motor beygir gücüyle üretilecek

Polo Robust, gücü 1-litrelik benzinli motorlu olacak. Bu motor 84 beygir güç ve 101 Nm tork üretiyor. Bu güç değerleri, aracın büyük yükler çekecek kadar güçlü olmadığını gösterse de, çiftçilik faaliyetleri için yeterli pratikliği ve verimliliği sağlayacak şekilde olacak. Araç, sadece beş ileri manuel vites seçeneği ile sunuluyor. Volkswagen Polo Robust, özellikle bozuk ve zorlu arazi koşullarında çalışan çiftçilere yönelik olarak geliştirilmiş bir model olarak ön plana çıkıyor. Çiftçilerin zorlu koşullarda rahat ve pratik bir kullanım deneyimi yaşamalarını hedefleyen Polo Robust gerekli ilgiyi görecek mi? Beleyip göreceğiz.

Yorumlar
Kalan Karakter 800