Volkswagen Touareg yenilenmiş haliyle Türkiye'de satışa sunuldu

Volkswagen, Türkiye pazarında beğeni toplayan SUV modeli Touareg'i güncelleyerek satışa sundu. İşte Touareg'in özellikleri ve fiyatı...

Güncelleme:

Önceki model zaten kullanıcılar tarafından beğenilmişti ve mayıs ayında tanıtılan yeni Touareg, genel beğeni kazanmış gibi görünüyor. Fakat, bu aracın fiyatının oldukça yüksek olması nedeniyle sınırlı bir kitleye hitap edeceği açık. Yıl sonuna kadar sadece 100 adet ve 2024'te ise yalnızca 200 adet satılacak.

Üst sınıf SUV

Volkswagen, yeni Touareg'i üst sınıf bir SUV olarak konumlandırıyor. Yüksek kaliteli malzemelerin kullanıldığı bu model, etkileyici ızgaralar ve 19 binden fazla mikro LED aydınlatma içeren matriks LED farlarla dikkat çekici bir tasarıma sahip.

L harfi şeklinde aydınlatma

Şirketin açıklamasına göre, yeni Touareg, gösterişten uzak durmak isteyen ancak premium bir sürüş deneyimi yaşamak isteyen kullanıcılara hitap ediyor. Touareg'in büyüleyici görüntüsü, birçok otomobil tutkununu etkilemiş gibi görünüyor. Araç, arka kısımda boydan boya aydınlatma tercihi ile diğer modellerine benziyor. LED farlardaki L harfi şeklindeki aydınlatmalar, araca sportif bir hava katıyor.

Volkswagen Touareg fiyatı ne kadar?

Yeni Volkswagen Touareg'in özellikleriyle dikkat çektiği bir gerçek. Başlangıç fiyatı ise 3,0 V6 TDI SCR 286 PS Elegance 4M Tiptronik versiyonu için 6.795.000 TL, 3,0 V6 TDI SCR 286 PS R-Line 4M Tiptronik versiyonu için ise 7.095.000 TL.

Etiketler Volkswagen
Yorumlar
Kalan Karakter 800