Toyota sonunda o patenti almayı başardı! Artık SUV model araçlar…

Otomobil devi Toyota, özellikle SUV model araçların servisini kolaylaştıran aero teknolojisinin patentini aldı. Böylelikle artık araçların servis alanı engelleme endişesini ortadan kaldıracak!

Güncelleme:

Toyota’dan rakiplerini endişeye düşürecek bir patent haberi geldi. Otomobil üreticisi olan firma, SUV modeller için aero teknolojisinin patentini aldı. Artık aero teknolojisi ile birlikte araçların can kalbi olan motor yağı karteri başta olmak üzere pek çok noktasında bu teknoloji kullanılabilecek.

Toyota sonunda o patenti almayı başardı! Artık SUV model araçlar… resim: 0

Toyota, teknolojiyi yakalamak adına gelecekte çok büyük atılımlar yapmaya başlayacak. Çok büyük planları olan firmanın özellikle 2027 ve 2028 yıllarında hazır hale gelmesi beklenen katı pil çalışması bulunuyor. Henüz bir Arge çalışması olarak karşımıza çıksa da bu paket araçları 10 dakikada %10 şarjdan %80 şarja çıkartabilecek güce sahip. Bu da geleceğin dünyasında Toyota’nın rakiplerinden birkaç adım daha öne çıkabileceğini gösteriyor.

Toyota gelişime önem veriyor!

Elektrikli araçların piyasaya hakim olması ile birlikte başlayan süreçte Toyota aynı zamanda üretim hızına da el atmak istiyor. Maliyetlerin düşmesi ile birlikte daha iyi şartlarda kullanıcılara araç sunmak isteyen firma bunun için üretimi kolaylaştıracak bir giga-döküm sistemi üzerinde çalışıyor. 2024 yılı için de planlarını aksatmayan firma, şimdiden bu yılda piyasaya süreceği araçların lansmanlarını yapmaya başladı. Yeni gelişmeler ne olur bilinmez ama 2024 ve ileriki yıllarda otomobil üreticilerinin sıkı bir rekabete gireceğini söylemek yanlış olmaz.

Etiketler Toyota Otomobil
Yorumlar
Kalan Karakter 800