Tesla'da otonom sürüş dönemi! Musk tarih verdi

Tesla, otonom sürüş teknolojileri konusunda önemli adımlar atmaya hazırlanıyor. Şirket, Full Self-Driving (FSD) sistemi için büyük bir güncelleme yapacağını duyurdu. İşte, Tesla FSD 12 etkinliği detayları...

Tesla, otonom sürüş teknolojileri konusunda önemli adımlar atmaya hazırlanıyor. Şirket, Full Self-Driving (FSD) sistemi için büyük bir güncelleme yapacağını duyurdu. Bu yeni sürüm, Tesla FSD 12 olarak adlandırılıyor ve sürücülere çeşitli avantajlar sunmayı amaçlıyor. Son olarak, Elon Musk da FSD 12'nin tanıtım tarihini paylaştı.

Tesla FSD 12 etkinliği ne zaman?

Tesla FSD 12, neler sunacak? Elon Musk'ın geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklamalar, Tesla sahiplerini heyecanlandırmıştı. Yeni FSD sürümünün Ağustos'un sonlarına doğru açıklanacağını belirtti. Yeni paylaşıma göre, Tesla FSD 12 etkinliği Türkiye saati ile 26 Ağustos, saat 02.00'de gerçekleşecek.

Tesla'da otonom sürüş dönemi! Musk tarih verdi resim: 0

Beklenen etkinlikte, özellikle otonom sürüş yazılımının 12. sürümü detaylarıyla anlatılacak. Daha önce Musk, FSD 12'nin tam anlamıyla otonom sürüşü hayata geçireceğini belirtmişti. Bu da araçların insan gözetimine ihtiyaç duymadan tamamen otonom şekilde hareket edebileceği anlamına geliyor. (Shiftdelete)

Etiketler Elon Musk Tesla
Yorumlar
Kalan Karakter 800