Tesla olması bekleniyordu ancak o dayanamadı! Test sürüşünde bir Mclaren kül oldu!

Test sürüşü esnasında dünyaca ünlü marka McLaren otomobillerinin Artura modeli yandı. Üstelik yeni Tesla olmaya aday bir otomobildi. İşte detaylar…

Güncelleme:

Otomobil markaları artık elektrikli otomobil üretimi için geri sayıma geçmeye başladı. Çoğu marka da bu anlamda kolları sıvadı. İşte bu çalışmalar esnasında herkes başarılı olamıyor. Bunun en yakın zamanda yaşanan örneği de efsane otomobil üreticisi McLaren’de oldu. Mclaren Artura modeli test sürüşü esnasında adeta cayır cayır yandı.

Spor otomobil üreticilerinin başı çektiği dünya otomobil piyasasında McLaren ultra lüks otomobil sınıfı ile zirveye oynuyor. Ancak elektrikli otomobil üretimi konusunda çalışmalar yapan dünyada ünlü marka bu anlamda gereken hazırlığı da çoktan yapmış durumda. Ancak hibrit olarak ürettiği motoru yapılan test sürüşünde başarılı olamadı.

McLaren Artura modeli neden yandı?

2021 yılında üretilen Artura ilk etapta sadece içten yanmalı modeli ile karşımıza çıkıyordu. Ancak ilerleyen dönemlerde Hybrid modeli ile karşımıza çıkmak için çalışmalarını derinleştirdi. İşte geçtiğimiz günlerde karizmasının çizilmesine olanak tanıyan durum da tam olarak burada karşımıza çıktı. Test sürüşünde hibrit model otomobil yandı.

Tesla olması bekleniyordu ancak o dayanamadı! Test sürüşünde bir Mclaren kül oldu! resim: 0

Araştırma devam ederken otomobil üreticisi yangının neden çıktığını bulmaya çalışıyor. Batarya mı yoksa motor kaynaklı mı olup olmadığı henüz bilinmiyor.

Etiketler Otomobil
Yorumlar
Kalan Karakter 800