Tesla Model Y fiyatlarına zam geldi! İşte yeni fiyatlar...

Tesla Türkiye, Şubat ayı itibarıyla Model Y fiyatlarına zam yaptı. İşte Tesla Model Y fiyatları...

Tesla Türkiye, Şubat ayında Model Y fiyatlarında bir artışa gitti. Geçen yaz düzenlenen ilk lansmanda en düşük Model Y versiyonu 1 milyon 548 bin TL'den satışa sunulmuştu. Ancak, bu lansman fiyatlarına ek olarak, Tesla Model Y fiyatları %50'nin üzerinde bir artışla karşılaştı.

Tesla'nın Türkiye'deki faaliyetleri Temmuz 2023'te başladı ve ilk Model Y, 1 milyon 548 bin TL'den satışa sunuldu. Ancak, Temmuz ayından bu yana Model Y fiyatları birkaç kez arttı ve standart menzilli versiyonu 2 milyon 200 bin TL'ye yükseldi.

Tesla Model Y fiyatlarına ne kadar zam geldi? 

Bugün itibarıyla Tesla, Model Y fiyatlarında yeni bir güncelleme daha yaptı. Standart versiyonun fiyatı 2 milyon 366 bin TL'ye, daha uzun menzilli "Long Range" versiyonun fiyatı ise 2 milyon 985 bin TL'ye çıktı. Ayrıca, "Performance" modelinin fiyatı da 3 milyon 230 bin TL'ye yükselerek 3 milyon TL sınırını aştı.

Tesla, stoktan teslim edilebilecek bazı Model Y sürümlerini 2 milyon 733 bin TL'den satışa sunuyor. Bu da önceki fiyatlara göre 320 bin TL'lik bir artışı temsil ediyor.

Etiketler Zam Tesla
Yorumlar
Kalan Karakter 800