Tesla Cybertruck'ın SpaceX roketi çektiği görüntüler viral oldu! (Video)

Tesla Cybertruck, SpaceX'in Starship uzay aracının roket motorunu taşımak için kullanıldığı bir görüntü ile karşımıza çıktı. Cybertruck, tonlarca ağırlıktaki yükü başarıyla çekerek bu görevi yerine getirdi.

Güncelleme:

Tesla Cybertruck'ın yük taşıma kapasitesini gösteren etkileyici bir video yayınlandı. Bu video, elektrikli pick-up'ın arkasında devasa bir SpaceX Raptor roket motoru taşıyan bir römorku çektiği anları gösteriyor. Bu ilginç görüntüler, Starship Gazer adlı Youtube kanalında paylaşıldı.

Tesla Cybertruck'ın SpaceX roketi çektiği görüntüler viral oldu! (Video) resim: 0

Söz konusu video, 3 Ekim tarihinde SpaceX'in Teksas'taki üssünde kaydedildi. Cybertruck, Starship RVac Raptor roket motorunu taşımak için kullanıldı. Bu roket motoru yaklaşık olarak 1.600 kg ağırlığındaydı ve motor yuvası ile römorkun ağırlığı da hesaba katıldığında toplam ağırlık en az 2.5 tonu buluyordu.

Ancak bu görev, Tesla Cybertruck için hiç de zorlayıcı bir görev gibi görünmüyordu. Zira Tesla daha önce bu elektrikli pick-up'ın en düşük versiyonunun 3.4 tonluk, en güçlü versiyonunun ise 6.3 tonluk bir yükü çekebileceğini belirtmişti. Bu nedenle, bu operasyon başarıyla tamamlandı.

Görünüşe göre bu video, Temmuz ayında başlayan deneme serisindeki araçlardan birini gösteriyor. Muhtemelen roket motorunun taşınması, elektrikli aracın test aşamalarından biriydi. Cybertruck'ın seri üretimi yakında başlayacak ve ilk araçlar sahiplerine teslim edilecek.

Etiketler Tesla SpaceX Cybertruck
Yorumlar
Kalan Karakter 800