Sıfır Togg T10X arabaları taşıyan tır kaza yaptı: Togg'lar paramparça oldu!

İstanbul Bakırköy'de Togg otomobillerini taşıyan tırın karıştığı kaza sonucu üç Togg T10X otomobil ciddi hasar aldı. İşte kazanın detayları ve görüntüler...

Güncelleme:

İstanbul'un Bakırköy ilçesinde, Türkiye'nin Otomobil Girişim Grubu (Togg) tarafından teslim edilmekte olan sıfır Togg T10X otomobillerini taşıyan bir tırın karıştığı bir kaza gündemi sarsmış durumda. Bu üzücü olay sonucunda üç otomobil ciddi şekilde hasar gördü, hatta biri neredeyse tamamen paramparça oldu.

Sıfır Togg T10X arabaları taşıyan tır kaza yaptı: Togg'lar paramparça oldu! resim: 0

Kaza, İstanbul sahil yolunda meydana geldi. Sıfır Togg otomobilleri taşıyan tır, seyrindeyken bir köprüye çarpmaktan kaçınamadı.

Olayın meydana geldiği Bakırköy ilçesi yakınlarında saat 13 Ekim 14.00 civarında yaşanan bu kaza sonucunda tırın yüklediği dört T10X otomobilden üçü büyük zarar gördü. Görüntülerde, öndeki aracın asılı kaldığı, üst kısmının tamamen paramparça olduğu ve ciddi bir hasar aldığı açıkça görülebiliyor. Bu özel otomobil, sonrasında bir vinç yardımıyla kaldırıldı.

Sıfır Togg T10X arabaları taşıyan tır kaza yaptı: Togg'lar paramparça oldu! resim: 1

Kaza anındaki tespitlere göre, tırın çarptığı Ataköy Marmaray Köprüsü, 4.10 metre yüksekliğe sahipti. Diğer iki otomobil de hasar gördü, ancak öndeki araç kadar büyük bir zarar almadı. Polis olayın ardından tır sürücüsü hakkında işlem başlattı, ancak Togg şirketinden bu konuyla ilgili henüz herhangi bir açıklama yapılmış değil.

Etiketler Togg
Yorumlar
Kalan Karakter 800