Sıfır otomobiller galerilerdeki yerini almaya başladı! Üstelik satın alacaklara hediye dahi...

Pandemiden sonra başlayan sıfır otomobil bulma sorunu nihayet son bulmaya başladı. Galerilerde artık sıfır otomobil bulmak mümkün. Üstelik satabilmek için eşantiyon dağıtan dahi var. İşte sıfır otomobillerde son durum!

Güncelleme:

Sıfır otomobil almak isteyenlere müjde. Artık sıfır otomobillere olan ulaşım probleminden eser kalmadı. Üstelik galeriler sıfır otomobilleri satabilmek için hediye dahi vermeye başladı. 3 saat içerisinde otomobiline kavuşan insanların bulunduğu yerlerin sayısı hızla artıyor. Üstelik fiyatlarda da gerileme devam ediyor.

Sıfır otomobil satabilmek adına bol bol kampanya yapan galeriler yetmezmiş gibi bir de hediye dağıtır oldular. Pandemiden sonra herkesin zorlandığı 0 otomobil bulma konusu da artık mazideki yerini alacak gibi duruyor. Henüz tüm markaların sıfır araç stoğu olmasa dahi ilerleyen zamanlarda onlarında tedarik zincirinin devam etmesi sonrasında sıfır araçlarını vitrinlere koyacağı tahmin ediliyor.

Sıfır otomobiller galerilerdeki yerini almaya başladı! Üstelik satın alacaklara hediye dahi... resim: 0

Sıfır araç bulmak kolaylaştı

Otomobil arayanların son 3 yıldır neler yaşadığı biliniyor. Ancak ülkemizde krediye ulaşımın zorlaşması ile birlikte başlayan süreçte sıfır otomobillerde artık vitrinlerdeki yerini almaya başladı. Pandemi ile birlikte başlayan üretim sorunundan sonra stokçuluk sorununun da önüne geçilmesi sıfır otomobillere ulaşımı kolaylaştırdı.

Sıfır otomobiller vitrinlerdeki yerini alırken aynı zamanda vatandaşın da ilgisi artık bu araçlara kaydı. Özellikle ikinci el otomobillerin fiyatlarının düşüşlere rağmen yüksek olması, vatandaşın sıfır otomobillere olan ilgisini artırmaya devam ediyor.

Etiketler Otomobil
Yorumlar
Kalan Karakter 800