Sakarya’daki C-HR üretiminde sadece Türkiye’de değil Avrupa’da ilk yaşandı!

Sakarya’daki fabrikasında üretilen Toyota C-HR artık şarj edilebilir olarak üretimini gerçekleştiriyor. Türkiye’de üretilen ilk şarj edilebilir araç olan C-HR Hibrit modelinin üretimine start verildi.

Güncelleme:

Sakarya’daki fabrikasında üretilen Toyota C-HR artık şarj edilebilir olarak üretimini gerçekleştiriyor. Türkiye’de üretilen ilk şarj edilebilir araç olan C-HR Hibrit modelinin üretimine start verildi. Söz konusu durum sadece Türkiye’de değil aynı zamanda Avrupa’da ilk olarak lanse ediliyor.

Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye, Sakarya’daki fabrikasında Türkiye’de üretilen ilk şarj edilebilir modelini üretmeye başladı. Yeni nesil Toyota C-HR’nin üretimine başlayan firma, Toyota’nın Avrupa’daki diğer fabrikalarına nazaran bir ilki de başarıyor.

Toyota Avrupa’da ilk defa şarj edilebilir otomobil üretiyor!

Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye, Sakarya’daki fabrikasında Avrupa’da bir ilki başarıyor. Buna göre sürdürülebilir bir enerji için kolları sıvayan firma, Avrupa’da ilk defa şarj edilebilir bir otomobil üretti. Bunun adresinin Türkiye olması da başka bir güzel haber olarak karşımıza çıkıyor.

Toyota C-HR modelinin şarj edilebilir olarak ilk üretimini Türkiye yapması da ayrı bir mesaj taşıyor. Buna göre söz konusu şirket, Türkiye’yi hibrit otomobil üretim üssü olarak biçimlendirmeye hazırlanıyor. Tüm hazırlık süreçlerinin tamamlanmasının ardından üretime başlayan firma, böylece uzun süren çalışmaların meyvesini de ülkemizde almaya başlayacak.

Etiketler Toyota hibrit
Yorumlar
Kalan Karakter 800