Fiat’tan ÖTV muafiyeti ile kaçırılmayacak fırsat! 305 bin TL’ye araba sahibi olabilirsiniz!

Fiat ÖTV muafiyeti ile beraber tüm araba sahibi olmak isteyenlerin dikkatini çekiyor. Araç fiyatlarındaki yükseliş Fiat’ın ÖTV’siz araç kampanyasındaki ilgiyi arttırdı. Sıfır km Fiat Egea Sedan arabalar 304 bin TL peşinat ile satışa sunuluyor.

Güncelleme:

Fiat Egea Sedan modelinde engelli vatandaşlara özel ÖTV muafiyetli fiyatlarını duyurdu. Açıkladığı son rakamlar ile dikkatleri üzerine çeken Fiat, Egea arabası için yalnızca 304 bin TL peşinat ödenmesinin yeterli olacağını açıkladı. Fiat bununla beraber araçlarında 200 bin TL’lik kredi kampanyasını da resmi sayfası üzerinden müşterileri ile paylaştı.  

Fiat’tan ÖTV’siz araç!  

Fiat ÖTV muafiyet listesi ile beraber çok cazip fiyatlarını müşterilerine duyurdu. ÖTV muafiyetinden yararlanabilen vatandaşlar için sıfır kilometre araçlar çok cazip fiyatlar ile satışa sunuluyor. Bu kapsamda Fiat Egea Sedan arabasının indirimli fiyatlarını paylaşan Fiat;  

Fiat Egea Sedan’ın 2024 modeli Urban donanımıyla beraber 874.900 TL’den satışa konulduğunu açıkladı. ÖTV muafiyeti kampanyası içerisinde bu rakamın 304.400 TL peşinat ile beraber, 200 bin TL’ye kadar kredi desteği ile müşterilere destek sağlanacağını belirtti. Yani ÖTV muafiyeti ile beraber Fiat Egea alımı için 304 bin 400 TL peşinat ödemesi yapılması yeterli olurken 200 bin TL’lik taşıt kredisi de bu kampanya içerisine dahil oluyor.  

%90 ve üzeri engelli vatandaşlar için geçerli olan ÖTV muafiyet kampanyasından yararlanabilmek ve daha fazla bilgi almak için Fiat resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.  

Yorumlar
Kalan Karakter 800