Fiat Fiorino’da 100. yıl coşkusu! Satışa sunulan özel seride Türk Bayrağı vurgusu…

Fiat Fiorino sonunda 100. Yıl özel seri üretimini satışa çıkardı. Cumhuriyet’in 100 yılı olması nedeniyle özel seri üreten Fiorino bu anlamda Türk bayrağının renklerini de kullanmayı ihmal etmedi.

Güncelleme:

Fiat Fiorino, 100. Yıl coşkusuna hazırlanıyor. Türk bayrağı renkleri ile boyanmış 100. Yıl özel seri aracını satışa sunmaya hazırlanıyor. Üstelik sınırlı sayıda üretilecek olan otomobilin tam olarak 1923 tane üretilmesi planlanıyor.

Fiat Fiorino’da 100. yıl coşkusu! Satışa sunulan özel seride Türk Bayrağı vurgusu… resim: 0

Fiorino Combi 1.3 Mjet 95 HP modeli ile satışlarda yer alacak olan özel seri üretimin fiyatı ise oldukça makul. 690.900 TL fiyat ile sevenlerinin karşısına çıkacak olan otomobili almak ise sipariş usulü olacak. Cumhuriyet’in unutulmaz hatırasını göz önüne alarak üretilen otomobilin yollarda fark yaratması bekleniyor.

Türk Bayrağından ilham alınarak üretildi

Kırmızı ve beyaz renkler ile üretilen ve farklı noktalara işlenen bu renkler ile karşımıza çıkacak olan Fiat Fiorino’nun siyah ve beyaz olmak üzere çift renkli arka kapı seçeneği de bulunacak. Ayrıca 100. Yıl logosu da aracın konseptini tamamlamayı hedefliyor. Fiorino’da dikkat çeken renkler şu şekilde:

·        Kırmızı dikişli deri direksiyon simidi

·        Kırmızı renkli vites körüğü

·        Kırmızı desenli koltuklar

·        Kırmızı koltuk dikişleri

·        Koltuk sırtlıkları ve konsollarda 100. Yıla özel işlemeler

1923 adet üretilecek olan bu otomobilde aynı zamanda özel seri rozeti de yer alacak. Tasarımı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran otomobilin üretime girmesi bekleniyor.

 

Etiketler Otomobil
Yorumlar
Kalan Karakter 800