Elon Musk, Tesla’da şova hazırlanıyor! Satışları artırmak için…

Elon Musk, dünya gündemine ilk sıradan girmeye devam ediyor. Pek çok konuda ilkleri oynayan Musk, bu sefer de Tesla satışlarını artırmak için farklı bir yol izlemeye karar verdi.

Güncelleme:

Elon Musk, dünya gündemine ilk sıradan girmeye devam ediyor. Pek çok konuda ilkleri oynayan Musk, bu sefer de Tesla satışlarını artırmak için farklı bir yol izlemeye karar verdi. Görünüşe göre Musk, satışları artırmak için iddialı şekilde indirim yapmaya hazırlanıyor. İşte art arda yapılan indirimlerin nedenleri…

Yılsonu yaklaşınca büyük otomobil markaları sene sonundaki hedeflerini tutturmak için ciddi indirimler yaparlar. Hatta öyle ki pek çok kişi otomobil almak için sene sonunu bekler. Çünkü yapılan indirimler beklemeye değer olduğunu her fırsatta gösterir. İşte bu noktada Tesla’da birbirinden ilginç indirimlere imza atmaya hazırlanıyor!

Elon Musks’ın Tesla’sı bildiğiniz gibi

Dünyanın en önemli elektrikli otomobil üreticilerinden bir tanesi olan Tesla, bildiğiniz gibi hızlı bir şekilde adımlar atmaya devam ediyor. Şu ana kadar sadece geçtiğimiz yıla göre baktığımızda %25’lik bir indirim hemen göze çarpıyor. Model 3 48.000 dolardan 44.380 dolara, lüks model sayılan Model S ise 130.000 dolardan 96.380 dolara kadar düştü.

Bununla birlikte pek çok kişi de bu konu hakkında açıklamalar yapmaktan geri durmadı. Özellikle iflas etmeyen bir markanın %20’den daha fazla bir indirim yapmasına akıl erdiremediğini söyleyen pek çok uzman mevcut. Peki, Elon’ın bu indirimleri yaşanacak bir iflasın habercisi mi? Özellikle nakit sorunu olduğu yönünde ciddi görüşler mevcut.

Etiketler Elon Musk Tesla
Yorumlar
Kalan Karakter 800