Çinli otomobil devi Chery rekor kırarak ilerliyor! İşte satış rakamları!

Çinli otomobil devi Chery, rekor kıra kıra yoluna devam ediyor. 2022 yılında yaptığı satışları şimdiden yakaladı. İşte detaylar…

Güncelleme:

Türkiye’de giderek daha fazla bir şekilde karşımıza çıkan Chery, yıllık bazda %30.7 artış yakalamayı başardı. Geçen seneye göre yaşanan bu artış ile birlikte marka kendi rekorunu da geride bıraktı. Otomobil markası tarihinde ilk kez 190.000 satış adedini bir ay içerisinde geçmeyi başardı.

Chery, Ocak 2023 – Eylül 2023 dönemlerinde tamı tamına 1 milyon 253 bin 237 araç satışı gerçekleştirdi. Ayrıca Chery’nin Eylül ayındaki satışları da yıllık bazda 20.4 oranında artmayı başardı. Özellikle ülkemizde piyasaya sürdüğü SUV araçların giderek trafikte daha fazla yaygınlaşması da bu satışların doğruluğunu gösterir cinsten.

Chery’den Katar’da bir lansman daha

Chery, ekim ayında düzenlenen 2023 GIMS etkinliğinde bir lansmana daha imza attı. Burada QPower teknolojisini tanıtan otomobil markası farklı enerji grupları ile ilgili çözümlerini sundu. Büyük bir beğeni toplayan lansmanda dikkatleri ICE, BEV, PHEV ve hidrojen gibi yenilikçi yöntemler ile üzerine çekmeyi başardı.

Özellikle ürettiği Hybrid araçlar ile gösterime giren firmanın bazı liderlik ettiği noktalarda bulunuyor. Özellikle benzersiz 3 vitesli DHT ile birlikte sınıfının en iyi konfigürasyonuna sahip diyebiliriz. Tüm bu özellikler ile birlikte otomobil severlerin büyük ilgisini çekmeyi başardı.

Etiketler Chery Otomobil
Yorumlar
Kalan Karakter 800