Bu otomobilin sakinleştirici özelliği var! İşte sizi kuş gibi yapacak olan o otomobil!

Nissan, yeni otomobilini görücüye çıkardı. Üstelik bu otomobil beyin dalgalarını okuyabiliyor.

Güncelleme:

Nissan Hyper Tourer isimli konsept otomobilini sonunda görücüye çıkardı. Üstelik bu otomobil beyin dalgalarını okuyabiliyor. Yapay zeka destekli olması özelliği ile insanların ne istediğini görerek onlara yardımcı olabiliyor.

Bu otomobilin sakinleştirici özelliği var! İşte sizi kuş gibi yapacak olan o otomobil! resim: 0

Otomotivi sektörü her geçen gün daha fazla gelişiyor. Çünkü üreticiler, yeni özellikler için harcama yapmaktan asla geri adım atmıyorlar. Son olarak ağızları açık bırakacak olan gelişme Nissan’dan geldi. Nissan Hyper Tourer konsept otomobilinde yapay zekaya yer verdi. Üstelik bu yapay zeka insanların beyin dalgalarını okuyarak onları sakinleştirebiliyor.

Bu otomobilin sakinleştirici özelliği var! İşte sizi kuş gibi yapacak olan o otomobil! resim: 1

Beyin dalgalarını okuyan araba

Nissan, Hyper Tourer otomobilini Tokyo Motor Show 2023’te görücüye çıkarmayı planlıyor. Ancak etkinlik öncesinde kulaklara gelenler oldukça iddialı. Yol tutuşunun optimize edildiği otomobil bataryayı da verimli bir şekilde kullanmayı amaçlıyor. Aynı zamanda öndeki koltukların 360 derece dönebiliyor olması da enteresan değil mi?

Bu otomobilin sakinleştirici özelliği var! İşte sizi kuş gibi yapacak olan o otomobil! resim: 2

Giyilebilir ekran ile birlikte insanlar ses ve navigasyon gibi işlevleri kontrol edebilir. Araçta yer alan yapay zeka destekli asistan kalp atış hızı, nefes alışı, terleme gibi diğer tüm fonksiyonları da ölçebiliyor. Üstelik sistem otomatik olarak aydınlatma, müzik sesi ve diğer ayarları da bu ölçümlere göre ayarlayabiliyor. Şahane değil mi?

Bu otomobilin sakinleştirici özelliği var! İşte sizi kuş gibi yapacak olan o otomobil! resim: 3

Yorumlar
Kalan Karakter 800