BMW 5 Serisi Türkiye'ye geliyor! Fiyatı ne kadar?

Alman otomobil üreticisi BMW yeni amiral gemisi BMW 5 Serisini tanıttı. Peki yeni BMW 5 Serisi Türkiye fiyatı ne kadar olacak? Yeni BMW 5 Serisi Türkiye'ye ne zaman gelecek?

Güncelleme:

Dün yapılan tanıtım etkinliği ile merakla beklenen 5 Serisi kendini gösterdi. BMW’nin tasarım işlerinden sorumlu başkanı Domagoj Dukec yeni BMW 5 Serisi için “en zarif BMW” açıklamasında bulundu.

BMW 5 Serisi özellikleri

Shiftdelete haberine göre, BMW 5 Serisi artık daha büyük ve sportif ön ızgaralara sahip olduğu görülüyor.  

Arka taraftaysa daha dik bir bagaj kapağı dikkat çekiyor. Stop lambalarına yapılan dokunuşla birlikte tek bir çizgi şeklinde ilerleyen LED bar tasarımı yerine 3 bıçak şeklindeki yeni tasarımı bulunuyor.

BMW 5 Serisi Türkiye'ye geliyor! Fiyatı ne kadar?  resim: 0

İç tasarıma bakıldığında, eski nesillere nazaran daha az tuş takımı bulunan kokpitte kapı kilitleri ve koltuk ısıtma ayarları da ekrandan ayarlanıyor. Araçta, hem ortam aydınlatması hem de bu tarz işlemlerin gerçekleşebilmesi için aracın kapılarında ufak şeritler halinde dokunmatik paneller bulunuyor.

BMW 5 serisinin hangi versiyonları Türkiye’ye gelecek?

Çift elektrikli motoru sayesinde 601 hp güç üreten i5 M60 xDrive modeli ve BMW i5 eDrive40 modeli Türkiye’ye gelecek.

Çok sevilen dizel versiyonu 520d de Türkiye’ye gelecek. Bu gelecek olan son dizel motorlu 5 Serisi modeli olabilir. Bunun yanında 2.0 litre hacminde 208 hp güç üreten hibrit seçeneği de satışta olacak.

BMW 5 Serisi Türkiye'ye geliyor! Fiyatı ne kadar?  resim: 1

 

 

Yorumlar
Kalan Karakter 800