Alpine A110 serisi Türkiye pazarında! İşte fiyatları...

Alpine, Renault markasının bir parçası olarak Türkiye pazarına adım attı. Fransız premium spor otomobil üreticisi, Türkiye'deki varlığını, Fransız Alpleri'nden ilham alan ve Uludağ'da düzenlenen özel bir tanıtım etkinliği ile duyurdu.

Alpine, A110 modelinin üç versiyonunu (A110, A110 GT ve A110 S) satışa sundu.

MAİS AŞ Genel Müdürü Dr. Berk Çağdaş, toplantıda yaptığı konuşmada, "Alpine’in MAİS’in yeni markası olarak Türkiye’ye giriş yapmış olması oldukça gurur verici. Alpine, bildiğimiz otomobil yaklaşımlarından tamamen farklı olan, sportif ve estetik detayların bir arada bulunduğu, geçmiş ile geleceği birleştirerek günümüze adapte eden premium spor bir marka. OYAK’ın uzun yıllara dayanan tecrübesi ve desteği sayesinde Renault ve Dacia markalarının uzun zamandır Türkiye’deki temsilcisi olarak, Alpine markasını da MAİS bünyesine katmış olmak, pazar dinamiklerinde MAİS’i daha da güçlendirecek" dedi.

Yıllardır pistlerde önemli zaferler kazanan Alpine’in, 3 farklı versiyonuyla Türkiye'ye giriş yaptığını bildiren Çağdaş, "Motor sporları tutkunlarının, özellikle de lüks ve konforu heyecan verici bir sürüş deneyimiyle yaşamaktan zevk alanların tercihi olacak yeni markamız, spor otomobil anlayışını bambaşka bir boyuta taşıyacak. Türkiye, Alpine’in kendine özel bir yer bulacağı en önemli ülkeler arasında. Alpine, MAİS İstanbul Şubemizde bulunan Alpine Center İstanbul’da kullanıcılarını karşılamak için hazır olacak." diye sözlerini tamamladı.

Siparişler başladı

Sarıyer, İstanbul'da faaliyete geçen Alpine Center İstanbul, markanın küresel büyüme stratejisi kapsamında dünya genelindeki 155. satış noktası olarak yerini aldı. Türkiye, uluslararası pazarda Alpine'in temsil edildiği beşinci ülke olma özelliğini taşımaktadır. Lansman sırasında bu yıl için belirlenen satış hedefi 16 adet olarak duyuruldu ve şu an itibariyle siparişlerin başladığı bildirildi.

Alpine A110 serisi Türkiye pazarında! İşte fiyatları... resim: 0

İşte Alpine modellerinin fiyatları:

  • A110 opsiyonsuz fiyatı 5.900.000 TL
  • A110 GT opsiyonsuz fiyatı 6.800.000 TL
  • A110 S opsiyonsuz fiyatı 7.000.000 TL

Etiketler renault Alpine
Yorumlar
Kalan Karakter 800