Ziraat Bankası müşterilerine özel bir kampanya duyurusu paylaştı!

Aralık ayı kampanyaları bankalar tarafından duyurulmaya devam ediliyor. Ziraat Bankası yayınlamış olduğu duyuru ile birlikte yılbaşı hediyesi kapsamında müşterilerine 150 TL’lik bir ödeme yapacak. Kampanya 1 Aralık itibari ile başlatıldı.

Güncelleme:

Ziraat Bankası müşterileri adına bir son dakika duyurusu paylaştı. Ziraat bankası kartı olanlara 750 TL verilecek. İşte Ziraat Bankası müşterilerine özel olarak paylaşılan kampanyanın tüm detayları…

Ziraat Bankası’ndan yeni yıl kampanyası

Ziraat bankası yeni yılda alışveriş yapmak isteyen müşterilerine ek ödeme imkanı sağlayarak bir kampanya başlattı. Toplamda 750 TL’ye varan bir ek ödeme duyurusu paylaşıldı. Vatandaşlar yapılacak olan ve 750 TL’lik ek ödemenin detaylarını araştırıyor. Ziraat Bankası’nın yayınlamış olduğu 750 TL’lik yılbaşı hediyesi kampanyası 1 Aralık 2023 itibarıyla başlatıldı. Yeni yıla özel olarak başlatılan kampanya kapsamında kozmetik, mücevher, çiçek, giyim ve aksesuar kategorileri üzerinde yapılacak alışverişlerde 750’lik bir geri ödemenin yapılacağı duyuruldu. Banka yapmış olduğu duyuruda tüm detayları paylaştı.

750 TL bankkart lira verilecek

Ziraat Bankası yeni yıl için müşterilerine özel bir sürpriz hazırladı. Bir-31 Aralık 2023 tarihleri arasında düzenlenecek olan yılbaşı kampanyası kapsamı içerisinde bankanın kendine ait olan banka kart sahibi olan müşterilere 750 TL’ye varan bank kart lira ödemesi yapılacak. Kampanya kapsamında müşteriler için banka kartı ile yapmış oldukları 2500 TL üzerindeki alışverişlerde 250 TL bankkart lira verilecek. Bu şekilde kampanya süresi içerisinde yapılan tüm alışverişlerde toplamda 750 TL’ye varan para puan kazanma şansı bulunacak.

Kampanyaya katılım SMS yoluyla yapılacak

Ziraat Bankası tarafından duyurulan kampanyaya müşteriler 4757 üzerine YENIYIL yazarak katılabilecek. Tüm bunların yanında bank kart mobil ya da bankkart.com.tr web sitesi üzerinden de kampanya katılımlar gerçekleştirilebilecek.

Kampanya katılım kapsamında belirlenen mağazalar üzerinden yapılan 2500 TL ve üzeri tek seferlik alışverişlerden hemen sonra bank kart lira yüklenecek. E-ticaret siteleri üzerinden yapılmış olan alışverişler için bu kampanya geçerli olmayacak. Bir gün içerisinde belirlenen mağazalardan yapılan birden fazla alışveriş için yalnızca ilk alışveriş geçerli sayılacak. Müşteriler ise kazanmış oldukları bankkart liraları kar kesim dönemine kadar kullanabilecek. Bu şekilde indirimden yararlanıp hem de yılbaşı kampanyası kapsamında ödül kazanılabilecek.

Yorumlar
Kalan Karakter 800