Ziraat Bankası Eski Genel Müdür Yardımcısı Şenol Babuşcu: Pidedeki fiyat artışı...

Ziraat Bankası Eski Genel Müdür Yardımcısı Şenol Babuşcu, Ramazan pidesindeki fiyat artış oranını açıkladı. Geçen yılla kıyaslayan Babuşcu, İstanbul ve Ankara için belirlenen fiyatları paylaştı.

Güncelleme:

   Ziraat Bankası Eski Genel Müdür Yardımcısı Şenol Babuşcu, kendi X hesabından İstanbul ve Ankara için belirlenen Ramazan pidesi fiyatlarını paylaştı. 250, 300, 330 ve 500 gramlık olan pidenin satış değerlerini duyuran Babuşcu, geçen yılla karşılaştırma yaptı.

   Fiyat artış oranının %80 olduğunu vurgulayan Şenol Babuşcu, şu ifadeleri kullandı:

"İstanbul ve Ankara'da 250 gramlık Ramazan pidesinin fiyatı 15 lira olarak belirlendi.

Bunun yanında esnaf;
- 330 gram pideyi 20 lira veya
- 500 gram pideyi 30 lira
olarak satabiliriz dedi.

Not: Geçen yıl 300 gram pide fiyatı 10 TL idi. Bu yılki fiyatla 300 gram pide 18 TL’ye geliyor. Bu durumda pidede fiyat artışı % 80."

   Babuşçu'nun gönderisinin altına gelen yorumlardan bazıları dikkat çekti.

Şenol Babuşcu kimdir?

   Ankara Üniversitesi İktisat Bölümü'nü bitiren Şenol Babuşcu, Lisansüstü eğitimini ise Hacettepe Üniversitesi İşletme Bölümü'nde tamamladı. Aynı üniversitede doktora tezini de yayınlayan Babuşcu, Halk Bankasında Müdür yardımcılığı yaptıktan sonra Ziraat Bankası Araştırma ve Geliştirme Birimi'ni kurdu. Ziraat Bankası Genel Müdür Yardımcılığı da yapan Şenol Babuşcu, Başkent Üniversitesi Bankacılık Bölümünde öğretim görevlisi olarak çalışma hayatına devam etti.

Etiketler şenol babuşcu
Yorumlar
Kalan Karakter 800