Yılbaşı büyük ikramiyesi hangi ile çıktı?

Milli Piyango yılbaşı çekiliş sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte 400 milyon TL değerindeki büyük ikramiye sahibini buldu. Peki büyük ikramiye hangi ile çıktı?

Milli Piyango'nun yılbaşı çekilişinde, 31 Aralık 2023 tarihinde gerçekleşen çekiliş sonucunda, 400 milyon TL'lik büyük ikramiye isabet eden biletin sahibi ve satıldığı yer netlik kazandı. Onlinedan satılan bir bilete çıkan büyük ikramiye, 3-5-5-0-0-5-4 numaralarıyla belirlendi.

Dağıtım garantisi nedeniyle biletin sahibi ve satıldığı konusundaki merak ise Sisal Şans İnteraktif Hizmetler ve Şans Oyunları Yatırımları AŞ (Sisal Şans) tarafından yapılan açıklama ile giderildi. Milli Piyango yılbaşı büyük ikramiyesinin hangi ile ve kime çıktığı bu açıklama ile ortaya çıkmış oldu.

Yılbaşı büyük ikramiyesi hangi ile çıktı?  resim: 0

Şirketten yapılan yazılı açıklamada, 31 Aralık Pazar akşamı gerçekleştirilen Milli Piyango yılbaşı özel çekilişinde 400 milyon liralık büyük ikramiyenin Milli Piyango Online üzerinden alınan bir tam bilete isabet ettiği belirtilerek, "Büyük ikramiyeyi kazanan talihli İstanbul’da ikamet etmekte olup, 1969 doğumlu erkek bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıdır. Kişisel Verileri Koruma Kanunu uyarınca talihlinin rızası olmadan kendisiyle alakalı daha fazla bilgiye yer verilememekte olup, 'İkramiyenin Kolombiya’ya çıktığı' iddiası tamamıyla asılsız ve gerçek dışıdır" sözleri kullanıldı. 

Bu açıklamayla,  sosyal medya kanallarında yer alan "Milli Piyango yılbaşı büyük ikramiyesinin Kolombiya’da bir kişiye çıktığına" ilişkin iddialar yalanlanmış oldu.


 
 
 
 

Yorumlar
Kalan Karakter 800