Uzmanlar yeni tavsiyeler verdi! Parayı katlayacak o beş hisse paylaşıldı!

Uzmanlar borsa İstanbul’un getiri potansiyeli en çok olan be hissesini açıkladı.

Güncelleme:

Borsa İstanbul endeksi haftanın son işlem günü içerisinde 1.07 değer kazanıp artarak 9.045.97 puan seviyesi üzerinden kapandı. Yatırım yapmak isteyenler adına detaylar paylaşıldı. İşte tüm detaylar…

Borsa İstanbul getiri potansiyeli

Uzmanlar borsa İstanbul’daki getiri potansiyelinin en çok oldu beş hisseyi paylaştı. Borsa İstanbul Bist 100 endeksi üzerinden haftanın son işlem gününde 1.07 değer kazanıp artarak 9.05.97 puan seviyesi üzerinden kapandı. Bist 100 endeksi ise haftanın son işlem gününe 43.33 puan ve %0.48 artış ile birlikte 8.993.12 puan seviyesi üzerinden başladı.

Bist 100 endeksi gün içerisinde minimum 8.943.49 puan ile seyrine devam ederken en yüksek olarak 9.045.97 puan ile birlikte rekor seviyelere kadar ulaştı. Bist 100 endeksi günü önceki kapanışına oranla %96.18 puan ile birlikte yaşadı.

Bist 100 endeksi

Bist 30 endeksi bir önceki güne oranla %1.18 değer kazanıp 9.600.06 puan seviyesi üzerinden günü kapattı.

Bist 100 endeksi üzerinden işlem gören 69 hisse değer kazanıyorken 29 hisse değer kaybetti. Türk Hava Yolları, Gübre Taş, Ereğli Demir Çelik, Koza Altın İşletmeleri ve Aselsan en sık işlem gören hisseler arasında yerini aldı.

Parayı ikiye katlayacak hisseler açıklandı

Borsa İstanbul rekor üstüne rekor kırmaya devam ediyorken borç üzerinde yaşanan yükselişin ilerleyen günlerde devam edeceği uzmanlar tarafından paylaşıldı. Yatırımcılar önemli tavsiyeler verildi.

Uzmanlar mevcut piyasa şartlarının altında getiri potansiyelinin en fazla olduğu beş hisseyi açıkladı. Uzmanların açıklamış olduğu o beş hisse ise şu şekilde:

· TOASO

· YATAS

· GWIND

· TKFEN

· AYGAZ

Uzmanlar mevcut piyasa şartlarının altında getiri potansiyeli en fazla olan beş hisseyi açıklayıp yatırımcılar için al tavsiyesi yaptı. Uzmanlar tarafından yapılan al tavsiyesi verilen getiri potansiyeli en çok olan beş hissenin açıklanmasıyla birlikte vatandaşlar için tavsiyeler verildi. Borsa İstanbul rekor kırıyorken bu tavsiyeler vatandaşlar tarafından yakından takip edildi. Yatırımcılar uzmanların paylaştığı listelere göre yatırımlarına devam ediyor.

Yorumlar
Kalan Karakter 800