TOKİ'den yeni duyuru! 43 ilde konut ve iş yeri satışları için detaylar belli oldu

TOKİ'den heyecan verici haber! 43 İlde TOKİ başvuruları başladı! İstanbul, Ankara ve İzmir de dahil 26 ilde 123 konut ve 29 ilde 296 iş yeri açık artırmayla satışta..

Güncelleme:

26 ilde 123 konut ve 29 ilde 296 iş yerinin açık artırma yöntemiyle satışa çıkacağı haberi, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından duyuruldu. İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyük şehirlerin de aralarında bulunduğu 43 ilde gerçekleşecek olan satışlara dair detaylar da kamuoyuyla paylaşıldı.

Açık artırmayla satışa sunuyor! Başvurular başladı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 26 ilde 123 konut ve 29 ilde 296 iş yerini satışa sunmaya hazırlanıyor. Başvuru süreci 43 il için başladı ve TOKİ, 7-8 Şubat 2024 tarihlerinde açık artırma yöntemiyle bu konut ve iş yerlerini satışa çıkaracak. Konut ve iş yeri almak isteyenler için TOKİ, konutlar için %25 peşinat ve 72 ay vade, iş yerleri için ise %15 peşinat ve 60 ay vade seçenekleri sunacak. Açık artırma, iş yerleri için 7 Şubat 2024 Çarşamba, konutlar için ise 8 Şubat 2024 Perşembe günlerinde saat 10.30'da gerçekleştirilecek.

Satışlar, Bilkent Otel ve Konferans Merkezi ile TOKİ İstanbul Hizmet Binası'nda yapılacak. www.emlakmuzayede.com.tr adresi üzerinden de internet üzerinden teklif verme imkanı bulunmaktadır. İnternet üzerinden katılım sağlamak isteyenlerin kayıtlarını 6 Şubat 2024 Salı günü saat 10.30’a kadar tamamlamaları gerekmekte. 

TOKİ'de yeni fırsat!

Konut satışı, TOKİ, Adana'dan Van'a kadar uzanan geniş coğrafyada, özellikle Ankara'nın Kızılcahamam ilçesindeki konutları yüzde 25 peşinat ve 72 ay vade seçenekleriyle alıcılara sunacak. Toplamda 26 ildeki konutlara başvurular, Türkiye Halk Bankası AŞ ve T.C. Ziraat Bankası AŞ şubeleri üzerinden gerçekleştirilecek. Detaylı bilgilere www.toki.gov.tr ve www.emlakmuzayede.com.tr adreslerinden veya "0212 608 15 00 numaralı telefondan ulaşılabilecek.

İş yeri satışı , Afyonkarahisar'dan Trabzon'a kadar 29 ilde iş yerleri de satışa sunulacak. Bu iş yerlerini almak isteyenler yüzde 15 peşinat ve 60 ay vadeyle ödeme imkanından yararlanabilecek. İş yeri başvuruları da yine Türkiye Halk Bankası AŞ ve T.C. Ziraat Bankası AŞ şubelerinden gerçekleştirilecek. Ayrıntılı bilgiler için TOKİ'nin resmi iletişim kanalları kullanılabilecek.

TOKİ'nin düzenlediği açık artırmaların bankacılık hizmetleri yine Türkiye Halk Bankası AŞ ve T.C. Ziraat Bankası AŞ tarafından sağlanacak. Bu büyük fırsatlardan yararlanmak isteyenler, başvurularını ve teminatlarını söz konusu bankaların tüm şubeleri aracılığıyla gerçekleştirebilecek.

Etiketler TOKİ
Yorumlar
Kalan Karakter 800