TOKİ o il için müjdeyi verdi; 2+1, 3+1 evler 7500 TL aylık taksitle satışa çıkıyor

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar için yeni bir kampanya başlattı. Kampanya dahilinde ise, ortalama 7500 TL taksitle ev sahibi olmayı mümkün kılıyor. Konut kampanyası ile ilgili detaylar işte sizlerle...

Güncelleme:

Türkiye genelinde birçok ilde yaşayan milyonlarca vatandaşın ev sahibi olma hayalini gerçekleştiren TOKİ, 23 Mayıs tarihinde başlayacak konut projesini duyurdu. 2+1 ile 3+1 konut satışları için başvurular 23 Mayıs’ta başlayıp, kura çekimi 05 Haziran tarihinde gerçekleşeceğini açıkladı.

TOKİ yeni konut projesini duyurdu!

TOKİ’nin resmi internet sitesinde yayınlanan duyurudan elde edilen bilgilere göre, Çorum İli, Merkez İlçesi, Celilkırı Mahallesinde, 754 adet konut projesi başladığı bilgisi yer alıyor.

Dar gelirli vatandaşlar için konut satışlarının başlayacağını duyuran TOKİ’nin, konut projesi kampanyası dahilinde ödeme koşulları şu şekilde;

Çorum ili için yayınlanan konut projesi duyuruya göre, ödemeler %10 peşin 180 ay vade ile olacağı ve Konut satış fiyatlarının ortalama olarak, 2+1 evler için 1.5 milyon TL’den, 3+1 konutların ise 1.8 milyon TL’den başlayacağı bilgisi verildi.

2+1 evler için talep edilecek olan aylık taksit tutarı 7 bin 500 liradan başlayacak.

3+1 evler için talep edilecek olan aylık taksit tutarı 9 bin liradan başlayacak.

Satışa çıkacak konutlar için katılım bedeli ise 2 bin TL olarak açıklandı.

Konut projesi kampanyası detayları neler?

Proje kapsamında satışa sunulan konut adedinden fazla başvuru olması durumunda, 05 Haziran 2024 tarihinde başvuruda bulunanlar ve noter huzurunda “Konut Alma Hakkı ve Konut Belirleme Kurası” çekim işlemleri gerçekleştirilecektir. Konut sayısından daha az başvuru olması durumunda ise “Konut Alma Hakkı ve Belirleme Kurası” çekilmeyerek, idarenin belirleyeceği bloklar/konutlar arasından, kategori önceliğine göre başvuru sırası esaslarına kapsamında konut seçimleri yapılacaktır. Kuranın çekileceği yer ve saati TOKİ’nin web sayfasında (www.toki.gov.tr) duyurulacaktır.

Konut projesi ile ilgili daha kapsamlı bilgileri yer alan link üzerinden ulaşabilirsiniz.

TOKİ, ÇORUM İLİ, MERKEZ İLÇESİ, CELİLKIRI MAH. KONUT PROJESİ  

Yorumlar
Kalan Karakter 800