Togg'da teslimat başladı! Servis noktaları açıklandı

Türkiye’nin yerli ve milli otomobili Togg'un T10X modeli sipariş hakkı kazanan kullanıcılara teslim edilmeye başlandı. Togg, servis hizmeti verdiği şehirleri de açıkladı. İşte Togg'un paylaşımları ve servis hizmeti verdiği noktalar...

Yerli otomobil Togg'un resmi Twitter hesabından, Togg T10X'lerin teslimat sürecine ve servislerin hizmete alınmasına ilişkin paylaşımlar yapıldı. Togg Teknoloji Kampüsü'nden sevkiyatların sürdüğü ve planlar doğrultusunda yılın başından itibaren servislerin hizmete alınmaya devam ettiği belirtildi.

Teslimat süreciyle ilgili görüntülerin yer aldığı paylaşımda "Togg Teknoloji Kampüsümüzden sevkiyatlarımız devam ediyor. Gemlik rengi akıllı cihazlarımız Bursa, Isparta, İstanbul ve İzmir'e, Oltu ise Kocaeli'ye doğru yola çıktı" denildi.

Servislerin hizmete alınmasına ilişkin de şu paylaşım yapıldı: "Planlarımız doğrultusunda yılın başından itibaren servislerimizi hizmete almaya devam ediyoruz. Bugün itibarıyla; 7 bölge, 23 şehir, 33 sabit, 8 mobil noktada kullanıcılarımıza kesintisiz, hızlı ve etkin bir servis deneyimi sunmak için hazırız."  

Togg'dan yapılan açıklamada, "Planlarımız doğrultusunda yılın başından itibaren servislerimizi hizmete almaya devam ediyoruz. Bugün itibarıyla; 7 bölge, 23 şehir, 33 sabit, 8 mobil noktada kullanıcılarımıza kesintisiz, hızlı ve etkin bir servis deneyimi sunmak için hazırız." ifadelerine yer verildi.

Togg’un servis hizmeti verdiği noktalar şöyle:

İstanbul:
Orhanlı, Pendik, Kartal, Şişli, Avcılar, Üsküdar, Zeytinburnu.

Edirne:
Merkez

Kocaeli:
Gebze

Bursa:
Togg Gemlik Tesisi, Nilüfer

Balıkesir:
Bandırma

Eskişehir:
Odunpazarı

Manisa:
Merkez

Denizli:
Merkezefendi

Isparta:
Merkez

İzmir:
Bornova, Çiğli

Ankara:
Çankaya, Etimesgut.

Antalya:
Muratpaşa, Kepez.

Kayseri:

Adana:
Yüreğir

Çorum:
Merkez

Samsun:
Tekkeköy

Trabzon:
Ortahisar

Erzurum:
Yakutiye

Şanlıurfa:
Haliliye

Gaziantep:
Şehitkamil

Malatya:
Yeşilyurt

Kahramanmaraş:
Dulkadiroğlu

Diyarbakır:
Bağlar.

TOGG'a Özel Kredi Kampanyası Duyuruldu: Aylık Taksit Ne Kadar Olacak?TOGG'a Özel Kredi Kampanyası Duyuruldu: Aylık Taksit Ne Kadar Olacak?Cumhurbaşkanı Erdoğan, TOGG T10X için Özel Kredi Duyurusu Yaptı: Kamu Bankaları P'ye Kadar 0,99 Faiz ve 36 Ay Vade İmkanı Sunuyor. TOGG T10X modeli için özel bir kredi kampanyası duyuruldu.

 

 

 

 

Etiketler Togg
Yorumlar
Kalan Karakter 800