Togg teslimatları hızlanıyor: Personel alımı başladı

Türkiye'nin Otomobil Girişim Grubu (Togg), Gemlik'teki fabrikada tek vardiya olarak başladığı üretimi çift vardiyaya çıkardı. Bu da üretim ve teslimatların artması anlamına geliyor. Ayrıca seri üretime geçiş ve ek personel alımlarıyla desteklenecek.

Güncelleme:

Türkiye'nin Otomobil Girişim Grubu (Togg), Gemlik'teki fabrikada tek vardiya olarak başladığı üretimi çift vardiyaya çıkardı. Bu değişiklikle birlikte, günlük araç üretim sayısının Ekim ayında 280'e çıkması hedefleniyor, ki bu seri üretime geçiş ve ek personel alımlarıyla desteklenecek.

Yazılım güncellemesi geliyor

Ayrıca, Togg'un otomobil işletim sistemi de güncellenecek. Mevcut Android Automotive OS işletim sistemine yapılan yenilemeyle birlikte, Togg kendi işletim sistemini güncelleyecek. Bu güncelleme ile sürücüler, araç park halindeyken YouTube uygulamasını kullanabilecekler. Aynı zamanda farklı navigasyon uygulamaları da akıllı cihazda kullanılabilecek.

Yazılım güncellemesi ile şarj uygulamalarından araç içi elektronik sistemlere kadar birçok alanda yeni kolaylıklar sağlanacak. Bu güncellemelerle kullanıcılara daha gelişmiş ve kullanışlı bir deneyim sunulması hedefleniyor.

Etiketler Togg
Yorumlar
Kalan Karakter 800