Togg ilk kazasını yapmıştı: İşte yedek parça ve servisi hakkında detaylar...

Geçtiğimiz mart ayında piyasaya sürülen Togg, ilk kazasını yapmıştı. Togg ile ilgili “Togg T10X’in yedek parça ve servisi yok” sözlerine karşılık Sanayii ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank konuyla ilgili ilk açıklamayı yaptı.

Güncelleme:

Katıldığı bir televizyon programında konuşan Sanayii ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, 'Togg T10X’in yedek parça ve servisi yok' iddialarına yönelik “Togg’un anlaşmalı olduğu servisler var. Araçlar o servislere götürülebilecek. Türkiye’de yaygın olan servislerle anlaşmaları var” açıklamasında bulundu. Varank ayrıca yedek parça ile ilgili bir sıkıntının olmadığını araçların teslimat süreçleriyle birlikte anlaşmalı olan servislere Togg’un a’dan z’ye tüm yedek parçalarının gönderileceğini de söyledi.

Togg servisi nerede?

Togg’un, Türkiye genelinde Bosch Car Service noktaları ile anlaşması bulunuyor. Yani Togg otomobillerinin “resmi” servis ağı şu anda Bosch Car Service.

Bosch Car Service Türkiye genelinde 67 ilde 320 noktada hizmet veriyor. Servislerin bünyesinde bakın, onarım, arıza tespitleri, kaporta işçiliği, lastik değişim ve rot balans ayarı gibi işlemler yürütülmekte. Bunlara ek olarak Togg ile birlikte elektrik motoru bakım onarım ve batarya bakım/değişim hizmetleri de eklendi.  

Togg ilk kazasını yapmıştı: İşte yedek parça ve servisi hakkında detaylar... resim: 0

Togg yedek parçaları nerede üretiliyor?

Togg’un neredeyse tüm yedek parçaları Togg Gemlik Kampüsünde üretiliyor.  Kullanıcıların herhangi bir arıza yaşamaları durumunda araçlarını varsa şehirlerindeki Togg Deneyim Merkezleri’ne veya Bosch Car Service noktalarına götürmeleri gerekiyor. Buralarda yapılan işlemler markanın verdiği  5 yıl garantiyi bozmuyor.

Etiketler Togg
Yorumlar
Kalan Karakter 800