Togg 2023'te ne kadar üretim yapacak?

Togg, 2023 yılında üretip teslim edeceği akıllı cihaz sayısını açıkladı. Siparişler ve teslimat sıralaması çekilişle belirlenecek.

Güncelleme:

Togg, 5 Şubat’ta başlayan NFT açık artırmasını, deprem felaketleri nedeniyle 6 Şubat’ta durdurup ertelemişti.

100. Yıl Özel Seri araçlara sipariş verme hakkı tanıyacak NFT açık artırmasının ertelenmesinin Togg planlarında değişikliğe neden olmadığı, markanın mart ayı içinde web sitesi ve Trumore uygulaması üzerinden ön sipariş almaya başlayacağı açıklandı. Togg, siparişleri ve teslimat sıralaması çekilişle belirleyecek ve mart sonundan itibaren ilk akıllı cihazları kullanıcılarına teslim etmeye başlayacak.

Togg, Cumhuriyetimizin 100. yılına özel olarak üretilen “100. Yıl Özel Seri” Togg akıllı cihazları için ön siparişe katılma ve teslim alma sıralamasını belirleme hakkını sağlayan NFT açık artırmasını 2023 yılı içinde gerçekleştirecek ve ilgili serinin teslimatlarına 29 Ekim tarihinden itibaren başlayacak.

Ertelenen NFT açık artırmasına katılmak için hesabında AVAX olan kullanıcılar, 2023 yılı içinde koşulları değiştirilmeden yapılacak NFT açık artırmasına mevcut AVAX’larıyla katılıp, 100. Yıl Özel Seri Koleksiyonu’na sahip olma hakkını sürdürebilecek. Dijital cüzdanlarında AVAX olan kullanıcılar bunları çekebilecekleri gibi, isteyen cüzdanlarında tutmaya devam edip NFT açık artırmasına katılabilecek. (AA)

Etiketler Togg
Yorumlar
Kalan Karakter 800