TOBB Yönetim Kurulu ve Bursa Oda/Borsalar Ortak Akıl Toplantısı yapıldı

Rıfat Hisarcıklıoğlu, TOBB Yönetim Kurulu ve Bursa Oda/Borsalar Ortak Akıl Toplantısı'nın Bursa'da yapıldığını paylaştı.

Güncelleme:

   Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, TOBB Yönetim Kurulu ve Bursa Oda/Borsalar Ortak Akıl Toplantısı'nı X hesabından paylaştı. Etkinlik, Uludağ Kirazlıyayla Sanatoryum binasının restorasyonunun ardından yeniden hizmete sunulan Bursa Business School'da gerçekleştirildi.

  Rıfat Hisarclıklıoğlu, gönderisinde "TOBB Yönetim Kurulu ve "Bursa Oda/Borsalar Ortak Akıl Toplantısı"nı Bursa Business School ev sahipliğinde gerçekleştirdik. Uludağ Kirazlıyayla Sanatoryum binasını restorasyon sürecinin ardından Bursa Business School projesiyle yeniden hizmete sunan Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız İbrahim Burkay, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu ve Meclisini kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Rıfat Hisarcıklıoğlu kimdir?

   Ankara Gazi Üniversitesi İktisat ve İşletme Bölümü’nü bitiren Rıfat Hisarcıklıoğlu, günümüzde yapı malzemeleri, inşaat, ihracat-ithalat, yatırımlar, arazi ıslahı, gıda ve otomotiv sektörü gibi alanlarda faaliyet gösteren Eskihisar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanlığını yürütmektedir. 1992 yılında Ankara Ticaret Odası (ATO) Meclis Üyeliğine seçilen Hisarcıklıoğlu, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)’da bir yıl süren Başkan Yardımcılığı görevinin ardından, 2001 yılında yapılan seçimlerde Başkan olarak göreve gelmiş ve 2002, 2005, 2009, 2013, 2018 ve 2023 yıllarında yeniden TOBB Başkanı seçilmiştir.

Yorumlar
Kalan Karakter 800