Tatilde Para Konuşulmaz

Tatil hepimiz için bir ihtiyaç. Çalışıyoruz, kazanıyoruz. Kira, eğitim, ulaşım.. Gelen para gidiyor. Peki tatile ne kadar para harcıyoruz? Hadi bir hesap yapalım. Geçen sene tatile ne kadar para harcadınız? Mesela 1500 TL bütçe ayırdığınızı düşünelim. Bunun içinde neler var?... Yeme, içme, konaklama, ulaşım.. Tüm fırsatları inceleyin. Şartları...

Tatil hepimiz için bir ihtiyaç. Çalışıyoruz, kazanıyoruz. Kira, eğitim, ulaşım.. Gelen para gidiyor. Peki tatile ne kadar para harcıyoruz? Hadi bir hesap yapalım.

Geçen sene tatile ne kadar para harcadınız? Mesela 1500 TL bütçe ayırdığınızı düşünelim. Bunun içinde neler var?... Yeme, içme, konaklama, ulaşım.. Tüm fırsatları inceleyin. Şartları araştırın. İnternet bunun için sonsuz bir kaynak.

Erken rezervasyon çok önemli. Erken rezervasyon ile konaklama ve ulaşımda %15 - %30 kazanç sağlayabileceğinizi unutmayın.

Size tavsiyem: Bir haftalık tatil için bütün sene geçmiş tatilin borcunu ödemeyin. Tatil için harcayacağınız parayı öncesinde biriktirin.

Eğer bu sene için yapamıyorsanız bile önümüzdeki sene için mutlaka planlayın, birikim yapın. Örneğin; günde 5 TL bir kenara koyarsanız 1 sene sonunda toplam 1825 TL. tatil parasını biriktirmiş olursunuz. Tatilimizi huzur içinde borcumuzu hiç düşünmeden geçirelim. Planlı, huzurlu, iyi tatiller diliyorum.

Sağlık, sevgi ve para ile kalın..

Etiketler Tatil
Yorumlar
Kalan Karakter 800