Serkan Ünal dengeleme stratejisi paylaştı

Serkan Ünal, kendi X hesabından ayı piyasalarını paylaştı.

Güncelleme:

   Uzun vadeli borsa yatırımcısı Serkan Ünal, kendi X hesabından dengeleme stratejisi hakkında düşüncelerini dile getirdi. Ayı piyasalarının kısa vadeli olduğuna değinen Ünal, çok fazla can acıtıcı olabileceğine dikkat çekti.

   Borsa ve nakitle sınırlanmamak gerektiğinin altına çizen Serkan Ünal, "Ayı piyasalarının süresi kısa ama çok daha can acıtıcıdırlar. Diğer yandan kısa sürede oldukça iyi alım fırsatları sunarlar. Neden sadece borsada ya da nakitte olalım ki. Dengeleme gibi güzel bir strateji varken" ifadelerini kullandı.

Serkan Ünal kimdir?

   Boğaziçi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü’nden 2005 yılında mezun olan Serkan Ünal, işletme üzerine TOBB ETÜ’de yüksek lisans ve Ufuk Üniversitesi’nde doktora yapmıştır. Yurt dışında ve Türkiye’de büyük ölçekli yatırım projelerinde görev almış olan Ünal, ulusal ve uluslararası akademik dergi ve kitaplarda çok sayıda yayın kaleme almıştır. Akademik yayınlarına ve borsa yatırımcılığına devam eden Serkan Ünal, halen Ufuk Üniversitesi’nde öğretim üyesi olarak çalışmayı sürdürmektedir.

Etiketler serkan ünal
Yorumlar
Kalan Karakter 800