Şenol Babuşcu, İstanbul'un kentsel dönüşümü için başlatılan "Yarısı Bizden" kampanyasını duyurdu

Şenol Babuşcu, kendi X hesabından İstanbul'un kentsel dönümü için başlatılan "Yarısı Bizden" kampanyasının detaylarını açıkladı.

Güncelleme:

   Ziraat Bankası Eski Genel Müdür Yardımcısı Şenol Babuşcu, kentsel dönüşüm için başlatılan kampanyanın detaylarını kendi X hesabından aktardı. Babuşcu, İstanbul'u kapsayan projede 700 bin TL hibe verileceğini belirtti.

   Kredi ve tahliye desteğinden bahseden Şenol Babuşcu, "İstanbul’da kentsel dönüşüm için başlatılan “Yarısı Bizden” kampanyasının ayrıntıları belli oldu: 700 bin TL hibe, 700 bin TL kredi, 100 bin TL tahliye desteği. "Yarısı Bizden" kampanyası kapsamında hak sahibine bir konut için 700 bin liraya kadar hibe, 700 bin liraya kadar kredi, bir işyeri için 350 bin liraya kadar hibe, 350 bin liraya kadar kredi, diğer her bir konut için 1 milyon 400 bin liraya ve diğer her bir iş yeri için 700 bin lira kredi verilecek" ifadelerini kullandı.

   Gönderinin altına yapılan bazı yorumlar ise dikkat çekti.

Şenol Babuşcu kimdir?

   Ankara Üniversitesi İktisat Bölümü'nü bitiren Şenol Babuşcu, Lisansüstü eğitimini ise Hacettepe Üniversitesi İşletme Bölümü'nde tamamladı. Aynı üniversitede doktora tezini de yayınlayan Babuşcu, Halk Bankasında Müdür yardımcılığı yaptıktan sonra Ziraat Bankası Araştırma ve Geliştirme Birimi'ni kurdu. Ziraat Bankası Genel Müdür Yardımcılığı da yapan Şenol Babuşcu, Başkent Üniversitesi Bankacılık Bölümünde öğretim görevlisi olarak çalışma hayatına devam etti.

Etiketler şenol babuşcu
Yorumlar
Kalan Karakter 800