Renault, SUV model aracı Rafale’i tanıttı!

Renault’tan rakiplerini geride bırakacak, yeni coupe SUV model aracı Rafale’i tanıttı. Rafale’i hem donanım özelliğiyle hem de dış tasarımı ile görenleri kendine hayran bıraktı. Geniş bagaj hacmi, uzun menziliyle tüm dikkatleri üzerine çekti.

Güncelleme:

Dev otomotiv firmaları arasında olan Renault, birçok modeli ile odak noktası olmaya devam ederken, Renault markasının yeni gözdesi, SUV model aracı Rafale olacak gibi görünüyor? Peki Renault’un yeni modeli kullanıcılarına ne gibi avantaj sunuyor? Renault Rafale’in piyasaya çıkış tarihi ne zaman? Detaylar haberimizin devamında sizlerle birlikte...

Rafale, 2024’te piyasaya çıkıyor!

4X4 model SUV araç olarak sektöre bomba gibi giriş yapan Renault  Rafale, geri dönüştürülmüş malzemeler kullanılarak hem çevre dostu hem de yüksek performanslı bir araç oluşu otomotiv sektörüne damgasını vuracak gibi görünüyor.

Otomotiv sektörüne bomba gibi giriş yapan Renault Rafale’nin piyasaya çıkış tarihi içinde 2024 yılı bahar ayı işaret edildi.

Rafale’in donanım özellikleri neler?

Renault’tan rakiplerini geride bırakacak, yeni coupe SUV model aracı Rafale’in özellikleri şu şekilde;

Renault’un yeni coupe SUV aracı Rafale’in E Tech hibrit sistemi ve CMF CD platformunu yer almakta.

200 bg E Tech hibrit güç aktarımıyla birlikte 1100 km sürüş menzili sunuyor.

648 litre bagaj hacmi ise tüm dikkatleri üzerine çekti.

Araçta dikkati çeken bir diğer özellik ise “karartılabilen ve aydınlatılabilen” geniş solarbay panoramik cam tavan teknolojisi olurken, 4 geçirgenlik modundan sayesinde, içeriye giren ışığın miktarı da kullanıcıya göre değişkenlik gösterilebilecek.

984 cm ekranı son teknolojik özellikleri ve aynı zamanda da, yakıt tüketim oranı ile tüm dikkatleri üzerine çekerken, Rafale, 200 bg E-Tech tam hibrit güç aktarma sistemiyle odak noktası oldu.

Sürüş keyfi oldukça kaliteli olan Rafale, resmen yolda yağ gibi akarak sürüş kolaylığı sağlıyor.

Sürüş keyfine zirveye taşıyan Rafale, yeni model E-Tech 4×4 300 bg güç aktarma sistemi ile de yüksek performanslı otomotiv dünyasının en gözde araç modeli arasında yer alacak gibi duruyor.

Yorumlar
Kalan Karakter 800