Ramazan pidesi fiyatı belli oldu

Ramazan'a sayılı günler kala en çok araştırılan konulardan biri, iftar sofraların vazgeçilmezi Ramazan pidesi fiyatı... Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, Ramazan pidesi fiyatını açıkladı. Peki, 2023 ramazan pidesi fiyatı ne kadar oldu?

Güncelleme:

Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, Ramazan pidesi fiyatı ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

2023 Ramazan pidesi fiyatı ne kadar oldu?

Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, 2023 yılı pide fiyatlarını açıkladı. Balcı, 2023 yılında Türkiye genelinde 300 gramlık ramazan pidesi fiyatının 10 TL olacağını duyurdu.

Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, "Bu sene Türkiye genelinde azami uygulanacak fiyat, 300 gramı 10 TL olarak uygulanacaktır. Kilogram fiyatı 33 TL. Bu sene yaklaşık yüzde 60-62 fiyat değişikliği meydana gelmiş oluyor" açıklamasında bulundu.

Ramazan pidesi fiyatı geçen sene ne kadardı?

Ramazan pidesi geçen sene 6 TL'den satılmaktaydı. Ekmek ise geçen sene 3 TL'ydi. Şu an 5 TL olan ekmek fiyatında herhangi bir değişiklik olmayacağı da duyuruldu. 

Ramazan Bayramı'nda neler yapılır?Ramazan Bayramı'nda neler yapılır?Ramazan ayının yaklaşmasıyla, Ramazan Bayramı planları da yapılmaya başlandı. Ziyaret edilecek yerler, yapılacak şeyler araştırılıyor. Peki Ramazan Bayramı’nda neler yapılır?

 

Etiketler Ramazan
Yorumlar
Kalan Karakter 800