Özlem Denizmen'den 6 maddelik yatırım tavsiyesi!

Finansal okuryazarlık girişimcisi ve Monay ile Para Durumu kurucusu Özlem Denizmen, yatırım yapmaya başlamak isteyenler için 6 maddelik tavsiye paylaştı.

Güncelleme:

   Finansal okuryazarlık girişimcisi ve Monay ile Para Durumu kurucusu Özlem Denizmen, yatırım yapmaya başlamak isteyenler için kendi X hesabından 6 maddelik tavsiyede bulundu. Borsa yatırım fonlarını öneren Denizmen, süreklilik vurgusu yaptı.

   Sabırlı olunması gerektiğini belirten Özlem Denizmen, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Yatırım 101

1. Bankada bir hesap açın
2. Maaş Alınca Para yatırın VE
3. Borsa Yatırım Fon (ETF'ler )satın alın
4.Eğer bir düşüş olursa, daha fazla alın
5. Her ay alım yapmaya devam edin
6. Tutun ve sabırlı olun

Dahası için Monay indir ( ücretsiz) https://app.adjust.com/y24fj3x"

Özlem Denizmen kimdir?

   Lisans eğitimini Cornell Üniversitesi Endüstri İşletmeciliği Bölümü'nde bitiren Özlem Denizmen, MIT Sloan School of Management'ta MBA yapmıştır. Stanford Üniversitesi'nde Etkileme Teknikleri, GE Crotonville Merkezinde Liderlik, Harvard Business School'da İleri Seviye Yönetim programlarını da tamamlayan Denizmen, çalışma hayatına 1994'te Amerika'da Finansal Analist olarak Merrill Lynch Yatırım Bankası'nda başlamıştır. Türkiye'deki iş hayatına Garanti Yatırım'da devam eden Denizmen, 2000 yılından bu yana Doğuş Grubu'nda Bütçe Planlama ve Strateji Bölüm Başkanlığı görevini icra etmektedir. Doğuş Otomotiv Yönetim Kurulu üyesi olan Özlem Denizmen, FODER ve Para Durumu'nun kurucusudur.

Etiketler Özlem Denizmen
Yorumlar
Kalan Karakter 800