O üniversiteye KPSS ile personel alınacak! 2023 İTÜ personel alımı!

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan ilan ile birlikte KPSS şartı aranmadan İstanbul Teknik Üniversitesi’ne yeni bir personel alımı gerçekleştirilecek. Yapılan paylaşımda adayların başvuru şartlarını taşımalarının önemi vurgulandı. Başvuru şartlarını taşıyan adaylar ilana başvurularını gerçekleştirecek.

Güncelleme:

İTÜ rektörlüğün yapmış olduğu açıklamayla birlikte üniversite bünyesinde farklı branşlarda personel alımı yapılacağı duyuruldu. Son başvuru tarihi 14 Aralık olarak belirlendi. İşte üniversitenin personel alımı ile ilgili tüm detaylar…

İTÜ Aralık 2023 sözleşmeli personel alımı

İstanbul Üniversitesi paylaşmış olduğu duyuru ile birlikte personel alımı yapacağını açıklamıştı. Üniversite bünyesinde istihdam edeceği personeller adına KPSS şartı arayacak. Konu ile ilgili nitelik, başvuru şartları ve tüm kontenjanlar tek tek açıklandı. Başvuru tarihleri ve saatleri adaylar tarafından merak konusu oldu.

İTÜ personel alımı için genel şartlar

İstanbul Teknik Üniversitesi yapacak olduğu personel alımı için genel şartları belirledi. İşte bu şartlar şu şekilde:

· Devlet memurları kanunu kapsamında belirtilen niteliklere tam anlamıyla taşımak

· Güvenlik soruşturmasından olumlu bir sonuç elde etmek

· Erkek adaylar adına askerlik çağına gelinmemesi ya da askerlikten muaf olmuş olması

· Mesleğe devam etkileyecek herhangi bir sağlık probleminin bulunmaması

· Daha öncesinde istihdam edilirken herhangi bir aykırı hareket sebeple sözleşmenin sona ermemiş olması

· Herhangi bir sabıka kaydının bulunmaması

· İstenilen niteliklerin sağlanması ve KPSS puan türünden yeterli puanın alınması

Üniversite personel alımı başvuru tarihi

İstanbul Üniversitesi yayınlamış olduğu ilan ile birlikte başvuru tarihlerini de duyurdu. Başvuru tarihi 4 Aralık 2023’te başlamıştı. Başvurular için son tarihi 18 Aralık 2023 olarak belirlendi.

Üniversitenin personel alımı için kontenjan dağılımı şu şekilde; büro personeli 21 kişi, temizlik personeli 5 kişi, güvenlik personeli 41 kişi, teknisyen bir kişi ve mühendis 7 kişi.

Üniversitenin personel alımı için başvurular personel daire Başkanlığının resmi web sitesinden gerçekleştirilecek. Başvuru tarihini kaçıran adaylar için herhangi bir ek tarih söz konusu olmayacak. Gerçeğe aykırı bir beyan ile başvuru yapan adayların başvuruları kabul edilmeyip gerekli mevzuata uygun olarak işlemleri gerçekleştirilecek. Posta yoluyla yapılan başvurular da geçersiz sayılacak.

Yorumlar
Kalan Karakter 800