Milli Emlak’tan 2.251,86 metrekarelik arazi satışı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na bağlı Milli Emlak’ta birçok arazi satışa çıkarılıyor. Son olarak Ankara Beypazarı’nda 2.251,86 metrekarelik bir arazi satışa çıkarıldı. Arazinin özellikleri ve satış tarihi de açıklandı.

Güncelleme:

Arazi sahibi olmak istenler için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na bağlı olarak Milli Emlak birçok arazinin satışını başlatıyor. Bu kapsamda arazi sahibi olmak isteyenler de yayımlanan ilanları yakından takip ediyor. Son olarak Ankara Beypazarı ilçesinde bulunan bir arazi satışa çıkarılıyor. İşte merak edilen tüm detaylar…

Milli Emlak’tan arazi ilanı!

Milli Emlak’tan arazi sahibi olmak isteyenlere büyük bir fırsat geldi. Ankara Beypazarı ilçesinde bulunan 2.251,86 metrekarelik arazinin satışa çıkarıldığı açıklandı. Elindeki parasını değerlendirmek isteyenler için harika bir fırsat olarak sunulan bu arazinin tahmin ihale bedelinin 46.500 TL olduğu ve 5 Mart 2024 tarihinde de satışa çıkarılacağı biliniyor.

2.251,86 metrekare arazinin satışa çıkmasına sayılı günler kalırken, arazinin genel özellikleri belirtildi. Ankara Beypazarı’nda bulunan bu arazinin teminat bedeli 13 bin 950 TL’dir. Bu teminat bedelini ödeyen vatandaşlar 5 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan ihaleye katılma imkanı bulacak.

Teminat bedeli ve satış bedeli açıklandı!

Belirtilen bu ihale bedelinin eksik ya da yanlış yatırılması durumunda arazi sahibi olmak isteyen kişinin ihaleye katılımı sağlanamayacaktır. 13 bin 950 TL’yi eksiksiz ve doğru bir şekilde yatıran kişiler 5 Mart’ta gerçekleşecek olan ihaleye katılabileceklerdir. 46 bin 500 TL’den satışa çıkarılan bu arazinin ihalesi için geri sayım başladı.

İhale usulü gerçekleşecek olan bu arazi satışı ile ilgili tarih: 5 Mart 2024 saat: 14:00 olarak açıklanmıştır. Ankara Beypazarı’nda satışa çıkarılan bu arazinin ihalesine katılmak için öncelikle 13.950 TL teminat bedeli ödemeniz gerekir.

Yorumlar
Kalan Karakter 800