Meteoroloji uyardı! İstanbul, Ankara, İzmir’de ikamet edenler dikkat! Bu hafta hava durumu nasıl?

Meteoroloji son dakika hava tahminlerini açıkladı. Haftalık olarak açıklanan bültende sağanak ve gök gürültülü yağmurlar bekleniyor.

Güncelleme:

Meteoroloji son dakika hava tahminlerini açıkladı. Haftalık olarak açıklanan bültende sağanak ve gök gürültülü yağmurlar bekleniyor. Özellikle İstanbulluların bu hafta hava durumuna dikkat etmeleri gerekiyor. İşte kışın henüz yeni başladığını bizlere bildiren en önemli kanıtlardan bir tanesi olan güncel hava durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü haftalık olarak hava durumu verilerini paylaştı. Buna göre yapılan son değerlendirmelere göre ise özellikle İstanbulluların bu hafta da dikkatli olmaları bekleniyor. Özellikle sarı uyarı kodu verilen şehirler arasında İstanbul, Edirne, Kırklareli, Çanakkale dikkat çekti. Bunun yanı sıra Marmara bölgesinde aşırı rüzgarların olabileceği haftaya da girdiğimiz görülüyor.

Bu hafta hava durumu nasıl olacak?

Kuvvetli yağış uyarısı: Yağışların, Trakya Kesimi ile Çanakkale çevrelerinde yer yer kuvvetli olması yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Kuvvetli rüzgar uyarısı: Rüzgarın; Marmara'nın batısı ile Ege kıyılarına güney yönlerden, yarın (Pazartesi) Marmara'nın batısında kuzey yönlerden kuvvetli (40-70 km/saat) olarak esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Bunların yanı sıra soğuk hava dalgasının da ülkenin her bir noktasında yavaş yavaş hissedilmeye başlanması bekleniyor. Özellikle zaman zaman gelecek olan rüzgarlara karşı insanların dikkatli olmaları gerekiyor.

Yorumlar
Kalan Karakter 800