MaxiPuan'larınızla keyifli alışveriş imkanından yararlanın!

Maximum Kart'ınızı kullanarak market alışverişlerinizde 500 TL'ye varan MaxiPuan kazanma fırsatını kaçırmayın! İşte detaylar..

Güncelleme:

İş Bankası'nın sunduğu Maximum Kart'a özel bir kampanya başlıyor! 1-29 Şubat 2024 tarihleri arasında Maximum Kart sahipleri, tek seferde yapacakları 750 TL ve üzeri ilk peşin market alışverişlerinde harika avantajlar kazanacaklar.

Şubat ayı market kampanyası başladı!

Kampanya kapsamında, Maximum anlaşmalı marketlerden yapılacak ilk 750 TL ve üzeri peşin alışverişlerde 50 TL MaxiPuan hediye edilecek. Ayrıca, farklı günlerde yapılan her 750 TL ve üzeri peşin alışveriş için de 50 TL MaxiPuan daha kazanma fırsatı sunulacak. Toplamda 500 TL MaxiPuan kazanabileceğiniz bu kampanya ile alışverişlerinize değer katacak. Katılım oldukça kolay! Sadece Maximum Mobil veya İşCep uygulamalarından Kampanyalar bölümüne girip ilgili kampanyaya katıl butonuna tıklamanız yeterli. 

Kampanyaya katılabilen kartlar arasında İş Bankası Maximum, Maximiles, Privia markalı tüm bireysel kredi kartları, İş Bankası Bankamatik Kartları ve Maxipara Kart bulunuyor. Beraberinde ise kampanya kapsamında Maximum anlaşmalı marketlerin sanal mağaza ve mobil uygulamalarından yapılan alışverişler de geçerli olacak.

İş Bankası'ndan cazip kampanya

İş Bankası, müşterilerine özel yeni bir ödül kampanyası başlattı. 7 Mart 2024 tarihine kadar devam edecek olan bu kampanya kapsamında, müşteriler kazandıkları MaxiPuan'ları son kullanma tarihine kadar kullanabilecekler. MaxiPuan'lar, en son kullandıkları kredi kartına 7 Mart 2024 tarihinde yüklenecek. Dikkat edilmesi gereken önemli bir nokta var. Eğer kampanya kapsamında en son kullanılan kredi kartı Maximum özellikli ise MaxiPuan olarak yüklenecek; fakat en son kullanılan kart Maximiles özellikli ise MaxiMil'e dönüştürülebilir MaxiPuan olarak yüklenecek ve isteğe bağlı olarak MaxiPuan veya MaxiMil olarak kullanılabilecek.

Maximiles'a yüklenen puanlar, Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacak. Kampanya, kredi kartı bazında değil, müşteri bazındadır. Bir müşteri kampanyadan bir kez yararlanabilir ve en fazla 500 TL MaxiPuan kazanabilir. Ek koşullar için ise Kampanya kapsamında ek kartlar ile yapılacak harcamalardan da puan kazanılmaktadır. Kampanyaya katılımın asıl kart sahibi tarafından yapılması gerekmektedir ve puan yüklemesi asıl karta yapılmaktadır. Aynı gün yapılan alışverişlerden sadece ilki kampanya kapsamında değerlendirilecektir.

Yorumlar
Kalan Karakter 800