Kuveyt Türk'ten sıfır ve ikinci el araç finansman desteği

Kuveyt Türk, müşterilerine avantajlı kâr oranlarıyla sıfır ve ikinci el araç finansmanı desteği sunarak öne çıkıyor. Banka, 2023 yılında Türkiye'de bir ilki gerçekleştirerek "Dijital Araç Finansmanı" hizmetini başlattı.

Kuveyt Türk, bu yenilikçi uygulama ile müşterilerine hızlı, pratik ve güvenli bir şekilde 7/24 finansman kullanma imkanı sunuyor. Kuveyt Türk Mobil üzerinden gerçekleştirilen Dijital Araç Finansmanı işlemleri, aynı gün içinde tamamlanmakta olup, müşterilerine büyük bir kolaylık sağlamaktadır.

Kuveyt Türk, müşterisi olmayan bireyler için de uzaktan görüntülü görüşme yoluyla kısa sürede hesap açma imkanı tanıyor. Bu sayede, aynı gün içinde finansman başvurusu yapmak isteyen herkes, Kuveyt Türk'ün mobil uygulaması üzerinden bu hizmetten faydalanabiliyor. Kuveyt Türk'ün yenilikçi ve kullanıcı dostu yaklaşımı, finansman süreçlerini daha erişilebilir ve etkili hale getirerek müşteri memnuniyetini ön planda tutuyor.

Kuveyt Türk'ten sıfır ve ikinci el araç finansman desteği resim: 0

Kuveyt Türk Bireysel ve Özel Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Oral, "Müşterilerimizin sıfır ve ikinci el araç alımlarına destek olmak amacıyla düzenlediğimiz araç finansmanı kampanyası, avantajlı kâr oranıyla sektörde ilk sırada yer alıyor. 2023’ün başında hayata geçirdiğimiz uçtan uca Dijital Araç Finansmanı hizmetimiz, sektörde ilk ve tek olmasıyla öne çıkıyor ve yoğun ilgi görüyor." açıklamasında bulundu. 

Etiketler Otomobil
Yorumlar
Kalan Karakter 800