Kent Hizmetleri tarafından 68 personel alımı yapılacak!

MUTTAŞ Muğla Kent Hizmetleri personel alımı yapacağını açıkladı. “Peki personel alımları hangi kadrolarda yapılacak? Başvuru şartları neler?” detaylar işte sizlerle...

Güncelleme:

MUTTAŞ Muğla Kent Hizmetleri İnşaat Turizm Taşımacılık Ticari İşletmecilik İletişim Sanayi ve Ticaret A.Ş., Menteşe, Bodrum, Akyaka, Marmaris, Fethiye, Ortaca Dalyan ve Dalaman’da görevlendirilecek 68 personel alımı yapılacağını duyurdu.

Personel alımları hangi kadrolarda gerçekleşecek?

MUTTAŞ Muğla Kent Hizmetleri tarafından yayınlanan ilana göre, Menteşe, Bodrum, Akyaka, Marmaris, Fethiye, Ortaca Dalyan ve Dalaman’da görevlendirilecek 68 adet parkomat görevlisi alımı yapılacağı bilgisi yer alırken, başvuruların 23-24 Mayıs 2024 tarihleri arasında kabul edileceği bilgisi verildi.

MUTTAŞ Muğla Kent Hizmetlerinde istihdam sağlamak üzere başvuru yapacak adaylardan talep edilecek şartlar ise şu şekilde;

Başvuru yapacak adayların, lise ya da dengi okul mezunu olması aranan şartlar arasında yer alırken, tercihen bilgisayar kullanımı bilmesi gerekmektedir.

Başvuru yapacak adayların başvuru yaptıkları ilçede ikamet ediyor olması ve iletişim becerilerine sahip olması gibi şartlar talep edilecektir.

Başvuru işlemleri nereye ve nasıl yapılabilir?

MUTTAŞ Muğla Kent Hizmetlerine bağlı, Menteşe, Bodrum, Akyaka, Marmaris, Fethiye, Ortaca Dalyan ve Dalaman, ilanları için istihdam sağlamak üzere başvuru yapacak adaylar başvuru şartlarını taşıması durumunda, başvurularını tamamlayabilmesi için aşağıda yer alan belgeleri ibraz etmesi gerekmektedir.

Başvuru Belgeleri;

  • Türkiye Cumhuriyeti Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
  • İş başvuru formu
  • Başvuruda bulunulan pozisyon için Yeterlilik/Ehliyet/Ustalık/İş Tecrübesi vb. Belgesi fotokopisi
  • 2 adet Vesikalık fotoğraf
  • Diploma ya da mezuniyet belgesi fotokopisi (e-devletten alınabilir)
  • Askerlik Durum Belgesi (e-devletten alınabilir)
  • Adli Sicil Kaydı. (e-devletten alınabilir)
  • İkametgah Belgesi (e-devletten alınabilir)
  • Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği (e-devletten alınabilir)

Tüm şartları ve belgeleri tamamlayan adaylar, Başvurularını; “Muslihittin Mah. Mehmet Zekai Özbek Sokak No: 77 Menteşe / MUĞLA” adresinden yapması gerekmektedir. (Evrak teslimi bizzat başvuru yapacak aday tarafından yapılması gerekmektedir. Kargo, posta vb. Şekilde yapılan başvurular değerlendirme kapsamına dahil olmayacaktır.)

Yorumlar
Kalan Karakter 800