Kamu bankalarından yepyeni fırsat: 360 bin TL'ye ev sahibi olma şansı sizleri bekliyor!

Kamu bankaları, ev almak isteyenlere 360 bin TL'ye kadar konut kredisi imkanı sunarak ikinci el konut piyasasında yeni bir fırsat sunuyor.

Güncelleme:

Son dakika haberine göre, TOKİ'den konut çıkmayan vatandaşlara yönelik olarak kamu bankaları devreye girdi ve 2. el konut ve konut kredisi imkanı sunuldu. Ziraat Bankası ile Halkbank'ın 360 bin TL'ye kadar ev sahibi olmak isteyenlere destek vermek amacıyla konut satışına başladığı bildirildi. 

360 bin TL'den başlayan fiyatlarla

Ziraat Bankası'nın konut kampanyasına baktığında, birçok ilde konut satışının başladığını görülüyor. Mevcut bu kampanya, ev sahibi olmak isteyenlere 360 bin TL'den başlayan fiyatlarla konut alma fırsatı sunuyor. Başvuruların nasıl yapılacağı ve detayları hakkında henüz net bir bilgi verilmedi, ancak kamu bankalarının resmi web siteleri ve şubeleri aracılığıyla başvuru işlemlerinin gerçekleştirileceği tahmin ediliyor. Ev sahibi olma hayali kuranlar için bu kampanya önemli bir fırsat olabilecek.

403 bin TL başlangıç fiyatı olarak belirlendi

Konut satışlarına ilişkin son dakika duyurusuna göre, 2. el konutlar için başlangıç fiyatı 403 bin lira olarak belirlendi. Ev sahibi olmak isteyen herkes, ev sahibi olup olmamalarına bakılmaksızın kredili satışlarla konut alabilecek. Konut almak isteyenler, Ziraat Bankası'na konutlar için teklifte bulunabilecek. Konut almak isteyenlerin belirli bir peşinat ödemesi gerekecek ve ardından Ziraat Bankası'ndan konut kredisi kullanarak ödeme yapabilecekler. Başvurular için belirli adımlar izlenmesi gerekmektedir:

E-ihale yöntemiyle satışı devam eden konutlar için ise başvurular, internet bankacılığı veya mobil bankacılık uygulamaları aracılığıyla veya en yakın Ziraat Bankası şubesine gidilerek gerçekleştirilecek. Başvuruda bulunanlar, taşınmazın muhammen bedelinin %6'sı oranında teminatı bloke ettirecek ve satış şartnamesini onaylayacaklar. Daha sonra cep telefonlarına gelen şifre ile belirtilen web sitesine girip tekliflerini iletebilecek.


 
 
 

Yorumlar
Kalan Karakter 800