İşte İşin Kariyer Fuarı açılış için gün sayılıyor! Bu yılki hedef 3 bin istihdam

İstanbul ve Kocaeli'nin istihdamına katkıda bulunmak amacıyla iki büyükşehirin arasında gerçekleştirilen İşte İşin Kariyer Fuarı'nın açılışı için geri sayım başladı. Fuarda bu yıl hedef ; 3 bin istihdam olarak belirlendi.

Güncelleme:

Kocaeli ve İstanbul arasında iki büyük şehrin istihdamına katkıda bulunmak amacıyla düzenlenen ‘İşte İşin Kariyer Fuarı’ bu yıl 2-3-4 Kasım 2023 tarihleri arasında Gebze Üniversitesi’nde gerçekleştirecek.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze Teknik Üniversitesi, Gebze Ticaret Odası ve İnsan Kaynakları Dayanışma Derneği’nin (İKDAYP) birlikte düzenlediği fuarın bu yılki hedefi en az 3 bin istihdam olarak belirlendi.

İşte İşin Kariyer Fuarı açılış için gün sayılıyor! Bu yılki hedef 3 bin istihdam resim: 0

Firmalar ve iş arayanlar buluşacak

Sahip olduğu iş potansiyeli bakımından Türkiye’nin en büyük istihdam alanlarından biri olan ve aynı zamanda iki şehrin kilit noktasında yer alan Gebze’de gerçekleştirilecek istihdam etkinliği, personel arayan firmalar ile iş arayanları buluşturacak.

Personel gelişimi ve kalite

İKDAY Yönetim kurulu Başkanı Ayşenur Aydın Gümrükçü, ‘İşte İşin’in öncesi, sonrası ve yıl boyunca her seviyeden istihdama katkı sağlamak amacı ile organize edilen sürekli bir etkinlik olduğunu belirterek şunları söyledi: “Oluşturulan online sistemler ile katılımcı küçük, orta ve büyük işletmelerin personel alımlarına yıl boyu destek veriliyor. Ayrıca etkinlik sırasında eğitimler, konferanslar ve tanıtımlar ile sadece iş arama sürecine değil, personellerin gelişimine ve istihdam kalitesinin artırılmasına olanak sağlanıyor.”  

Yorumlar
Kalan Karakter 800