İşte Dünya'nın en fazla turist çeken 10 şehri: İkisi Türkiye'den...

Dünya çapında tanınmış turizm sitesinin gerçekleştirdiği bir araştırmaya göre, dünyanın en fazla turist çeken şehirleri belirlendi. Türkiye'den bu prestijli listeye iki şehir girmeyi başardı. İşte o iller...

Güncelleme:

Araştırmaya göre, dünyanın en fazla turisti ağırlayan şehir Tayland'ın başkenti Bangkok oldu, Paris ise ikinci sırayı aldı. Üçüncü sırada ise İngiltere'nin başkenti Londra yer aldı.

İşte Dünya'nın en fazla turist çeken 10 şehri: İkisi Türkiye'den... resim: 0

Dikkat çekici bir detay ise bu 10 şehirlik listeye yalnızca 4 Avrupa şehrinin dahil olmuş olması... O şehirler:  Paris, Londra, Antalya ve İstanbul...

Listede dördüncü sırada Birleşik Arap Emirlikleri'nin parlayan şehri Dubai bulunuyor, beşinci sırada ise Singapur Cumhuriyeti'nin başkenti Singapur yer alıyor.

Türkiye'den hangi şehirler var? 

Malezya'nın başkenti Kuala Lumpur altıncı sırayı, Amerika'nın en büyük şehirlerinden New York yedinci sırayı, Türkiye'nin en büyük şehri İstanbul sekizinci sırayı, Japonya'nın başkenti Tokyo dokuzuncu sırayı alırken, Türkiye'nin turizm başkentlerinden Antalya bu prestijli listede onuncu sırada yer almayı başardı.

İşte Dünya'nın en fazla turist çeken 10 şehri: İkisi Türkiye'den... resim: 1

Etiketler Turizm Türkiye
Yorumlar
Kalan Karakter 800