İstanbulkart'ta ücretsiz para transferi dönemi başladı

"İstanbulkart Mobil" ile ücretsiz para transferi imkanı şimdi kullanıma açıldı.

Güncelleme:

İstanbulkart Mobil, son güncelleme ile birlikte kullanıcılarına yeni bir özellik sunuyor. Artık İstanbulkartlar arasında ve FAST ile diğer ödeme kuruluşlarıyla para transferi gerçekleştirmek mümkün. Bu hizmet, IBAN paylaşma zorunluluğunu ortadan kaldırarak, KOLAS (kolay adres) kullanımı ile cep telefonu numarası, e-posta adresi, T.C. kimlik numarası gibi bilgiler aracılığıyla kolayca para transferi yapma imkanı sağlıyor.

Hangi İstanbulkartlarda geçerli? 

İstanbulkart Mobil üzerinden yapılan bu para transferi işlemi, tüm İstanbulkart türleri arasında ücretsiz olarak gerçekleştiriliyor.  Fiziksel İstanbulkartlardan dijitale, dijitalden fiziksele, fizikselden fiziksele ya da dijitale dijitale geçişlerde bu hizmetten yararlanmak mümkün.

Bu düzenleme sayesinde İstanbulkart Mobil kullanıcıları, FAST ile diğer banka ve ödeme kuruluşları arasında 7/24 ücretsiz olarak para transferi yapabilirler. Cep telefonu numarası, e-posta adresi, T.C. kimlik numarası gibi bilgilerle hızlı ve kolay bir şekilde para gönderip alabilirler. Ayrıca, uygulama üzerinden kullanıcılara tanımlanan IBAN ile dijital hesaplar arasında FAST özelliği ile para gönderim ve alımı yapılabiliyor. 
 
 
 
 
 

Etiketler istanbulkart
Yorumlar
Kalan Karakter 800