İstanbul'da 1 milyar dolarlık vurgun!

Saadet zinciri kuran İranlı bir şebeke, lüks yaşam vadedip binlerce kişiyi dolandırdı. Vurgun çok büyük, yaklaşık 1 milyar dolar. Mağdurlar soluğu adliyede aldı, suç duyurusunda bulundu.

Sonu gelmeyen lüks araç konvoyu, pahalı saatler, deste deste paralar, lüks villalar... Herkesi cezbeden bunlar oldu. İranlı saddet zinciri şebekesi, göz boyayarak yaklaşık 1 milyar dolarlık vurgun yaptı.

İRAN'DA 2 BİN KİŞİYİ DOLANDIRDILAR!

Kurdukları saadet zinciriyle İran'da 2 bin kişiyi dolandırdı şebeke. Oyun ortaya çıkınca lideri cezaevine girdi. Şebekenin üyelerinden bazıları da İran'dan kaçmayı başardı ve onlar için ikinci durak Türkiye oldu. İlk hedefleri İstanbul'da yaşayan İranlılar'dı, sonra Türkler.

"SİZ DE PARA KAZANABİLİRSİNİZ"

Şebeke üyeleri lüks yaşamı herkesin iştahını kabartacak şekilde yapıyordu. Onlara imrenerek bakanlara da "Siz de para kazanabilirsiniz" cümlesini kuruyorlardı.

3-4 AYIN SONUNDA PAYLAR KESİLDİ

Kısa sürede çok zengin olmak isteyince verdikleri para miktarı da arttı. 3-4 ayın sonunda paylar kesildi ve kimse bir daha dolandırıcılara ulaşamadı. Kandırıldığını anlayan soluğu adliyelerde aldı. İranlı şebekeden şikayetçi oldu.

Hafta sonu izlenebilecek para konulu filmler buradaHafta sonu evde yapılabilecek en iyi etkinliklerin başında film izlemek geliyor. İşte tam da bu yüzden biz de sizler için en iyi para konulu filmleri derledik:

 

Etiketler Dolar son dakika
Yorumlar
Kalan Karakter 800