İstanbul yönünü kilitleyen zincirleme kaza!

Bolu Dağı TEM Otoyolu geçişinde tünel içerisinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında çok sayıda araç çarpıştı. İstanbul istikameti ulaşıma kapandı. Çok sayıda ambulans, itfaiye ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi.

Sağlık ekipleri yaralılara müdahale etti. İstanbul istikametine giden araçlar Abant gişelerinden D-100 yoluna yönlendirildi. Ekiplerin çalışmaları sürüyor.

BOLU VALİSİ'NDEN İLK AÇIKLAMA

Bolu Valisi Ahmet Ümit kazayla ilgili yaptığı ilk açıklamada, "Yaralıların olduğu bir kaza. Herhangi bir can kaybı bilgisi henüz yok. Kış şartları dolayısıyla bir yoğunluk var. Mecbur kalmadıkça dışarı çıkmasınlar vatandaşlarımız." dedi.

BOLU'DA ETKİLİ KAR YAĞIŞI

Bolu Dağı geçişlerinde kar yağışı etkili olmaya devam etti. Kar yağışı nedeniyle sürücüler, TEM yolu Bolu Dağı Tüneli ve D-100 yolu Bolu Dağı kesiminde, araçlarıyla yavaş ilerlemek zorunda kaldı. Karayolları ekipleri, Bolu Dağı güzergahında kar küreme ve tuzlama çalışması yaptı.

DÜN DE 32 ARAÇ BİRBİRİNE GİRMİŞTİ

Dün de saat 15.15 sıralarında, Bolu Dağı’nın TEM Otoyolu Kaynaşlı Darıyeri mevkisinde meydana gelmişti. Yoğun kar yağışı sırasında araçların kayması sonucu İstanbul ve Ankara istikametlerinde zincirleme trafik kazaları yaşanmıştı. Ankara istikametinde 5 TIR, 2 otomobil, İstanbul istikametinde ise 14 TIR, 8 otomobil, 1 otobüs ve 2 minibüs çarpışmıştı.

Olay yerine çok sayıda trafik ve sağlık ekipleri gelmişti. Sağlık ekipleri yaralanan 6 kişiye ilk müdahalede bulunmuştu. Yol ulaşıma kapanırken, uzun araç kuyrukları oluşmuştu. Geriden gelen araçlar, Abant ve Kaynaşlı gişelerinden D-100 yoluna yönlendirilmişti. Ekiplerin yaptığı çalışma sonucu araçlar yol kenarına alınırken, bazı araçlar ise çekiciyle yoldan kaldırılmıştı.

Yorumlar
Kalan Karakter 800