İŞKUR, sağlık alanında iş ilanları yayınlamaya devam ediyor: Son başvuru tarihi yaklaştı

İŞKUR, sağlık sektöründe kariyer yapmak isteyenler için iş fırsatı sunuyor. KPSS şartı olmadan gerçekleştirilecek olan bu alımlar hastane personeli olarak kariyer yapma hedefinde olan bireyler için değerlendirilmeli. İşte sağlık alanında İŞKUR tarafından yayınlanan yeni iş imkanları...

Güncelleme:

İŞKUR tarafından yayınlanan ilanlardan biri de hasta kayıt görevlilerini kapsıyor. Hastanenin çalışma sisteminde önemli bir görevi olan bu kişiler, hastanenin düzenini sağlarlar. Bu alanda kariyer yapmak isteyenler için İŞKUR pek çok iş ilanını adaylar için duyurdu. İşte hasta kayıt görevli alımına dair detaylar...

Başvuru şartları

Başvuruda bulunacak adayların Türk vatandaşı olmaları zorunludur ve ilk şarttır. İlkokul, ortaokul, lise, önlisans ve lisans düzeyinde eğitim almış olan adaylar başvuru yapabilirler. Yurtdışında eğitim almış olan adaylardan ise denklik belgesi talep edilmektedir. Başvuran adayların en az 18 yaşında olmaları gerekmektedir.

Kamu haklarından mahrum olan ve terör örgütleriyle bağlantılı olarak kasten suç işleyen kimselerin başvuruları kabul edilmeyecektir. Ayrıca alkol, uyuşturucu ve benzeri madde bağımlılığının olmaması de gereken şartlardan biridir. Adaylarda diğer aranan şartlar arasında ise vardiyalı çalışma düzenine uyumlu olmaları beklenmekte.

KPSS şartı var mı?

İŞKUR üzerinde hasta kayıt görevlileri için açılan iş ilanlarında KPSS şartı aranmıyor. Sağlık alanında kariyer yapmak ve hastanede hasta kayıt görevlisi olarak çalışmak isteyen kişiler için bu fırsat sunuluyor. Personellerin bu kadrolarda çalışarak hastane işleyişini düzenlemeleri bekleniyor.

İŞKUR başvuru ve kaydı

İlgili iş ilanına başvurmak için öncelikle İŞKUR kaydının oluşturulması gerekmektedir. Kayıt işlemleri İŞKUR'un resmi internet sitesi üzerinden yapılmaktadır. Eğer İŞKUR'a kayıtlıysanız Açık İş İlanları bölümünden başvuruları tamamlayabilirsiniz. Tercih ettiğiniz şehir, eğitim düzeyi ve iş türüne göre kapsamlı filtreleme ile istediğiniz iş ilanını görebilirsiniz. Farklı firmalar ve kurumlarla ilgili farklı iş ilanlarını görebilir ve size uygun olanını inceleyebilirsiniz. Bu iş ilanlarına başvurduktan sonra değerlendirmeler yapılacak ve tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır.  Başvuru tarihleri 11 ve 31 Aralık olarak belirlenmiştir ve adayların bu süre zarfında başvurularını yapmaları gerekiyor.

Yorumlar
Kalan Karakter 800