İş Bankası'ndan depremzede çocuklar için Bilim Kuşağı Atölyeleri!

İş Bankası ile Petrol Ofisi'nin el ele vermesiyle hayata geçen Bilim Kuşağı Atölyeleri depremzede çocuklarla buluştu. Çağlar Çorumlu ile Uraz Kaygılaroğlu'nun tanıtım filminde yer aldığı projede bilimin ışığıyla yarınları aydınlatan çocukların yetişmesi amaçlanıyor.

Güncelleme:

   İş Bankası, X hesabından Petrol Ofisi ile el ele vererek hayata geçen Bilim Kuşağı Atölyeleri'ni paaylaştı. Bilimin ışığıyla yarınları aydınlatan çocukların yetişmesi amaçlanan proje, öncelikli olarak deprem bölgesinde başladı.

   Bilim Kuşağı Atölyeleri'nin çocuklarla buluştuğunu duyuran İş Bankası, "Çocuklarımız bilimin ışığıyla yarınları aydınlatarak yetişsin diye Petrol Ofisi ile el ele verdik, deprem bölgesi öncelikli olmak üzere Bilim Kuşağı Atölyeleri’ni çocuklarımızla buluşturduk" ifadelerini kullandı.

   Çağlar Çorumlu ile Uraz Kaygılaroğlu'nun yer aldığı tanıtım filminde esprili bir dille çocuklar, ünlü oyuncuların sözlerini keserek, yer çekimi, ışığın yansıması ve vücudun enerji aldığı besinler gibi konularda bilgiler verdi.

   

Etiketler iş bankası
Yorumlar
Kalan Karakter 800